Ücretsiz arkadaşlık ilanları yayınlayabilirsiniz

Ücretsiz arkadaşlık ilanları yayımlayabilirsiniz. Ücretsiz arkadaşlık ilanları yayınlamak artık çok kolay oldu. Yapmanız gereken 0536 492 38 37 numaraya whatsap üzerinden bilgilerinizi paylaşarak sınırsız süreli ücretsiz ilan verebilirsiniz.

Kimler ücretsiz arkadaşlık ilanları verebilir

18 yaş üstü bay bayan herkes arkadaş ilan sayfası oluşturabilir. Tek yapmanız gereken bilgilerinizi 0536 492 38 37 numaralı telefona ile paylaşmanızdır.

İlan sayfasında kısıtlama olacak mı

Hayır hiçbir şekilde kısıtlama olmayacak tamamen arkadaşlık ilanı ve bilgilerinizin görünürlüğü ücretsizdir. Arkadaşlık ilanı verdiğinizde bilgileriniz ve telefon numarası yazmışsanız sürekli görünür. ileri ki tarihlerde belirli ücret karşılığında mesajlaşma veya telefon numarası yayınlanması için ilan yayın vb. ücretler talep edilmez.

Erkek arkadaş arıyorum sitesi güvenilir mi

Evet kesinlikle güvenilirdir. Bilgilerinizin gizliliği güvendedir. Düşünmeden ücretsiz arkadaşlık ilanları yayınlamak için iletişim numarasından talimat verebilirsiniz. Tanışma da ve bilgi paylaşmada site sorumluluk kabul etmez. Tüm sorumluluk tanıştığınız kişilerle aranız dadır.

İlan sayfası oluşturdunuz ve bir süre sonra ilanı yayından kaldırmak isterseniz whatsapp numarasından veya iletişimde bulunan meal adresine ilanımı yayından kaldırmak istiyorum dediğinizde bilgileriniz yayından anında kaldırılır. arkadaşlık ilan sayfanızı yayından kaldırmak için ilan sayfasında ki başlığınızı eksiksiz ve tam olarak bildirmeniz gerekiyor.

Arkadaşlık sitesinin diğer sitelerden farkı nedir

Arkadaş bulmaya niyetlendiniz ve internette bir sürü site gezdiniz dolaştınız kafanızda bir fikir oluştu. anladınız ki diğer arkadaşlık siteleri para kazanma üzerine kurulmuş bir sistem. Diğer siteler amacı para kazanmak olduğu için sadece para kazanmayı artırmak amaçlı dayatmalar yaptırımlar gold üyelik adı altında bir sürü para kazanma taktikleri kurmaktadırlar.

Durum böyle olunca arkadaşlık kurmak isteyenlerin küçücük ümitleri de boşa çıkıyor. Kalite çok düşüyor. Erkekler inanılmaz güvensiz kadınlar site tam bir melek gibi bir ortam oluşuyor. Aslında durum böyle değildir. diğer sitelerin para kazanma hırsından dolayı kalite düşüyor.

Erkek arkadaş arıyorum sitesinde para kazanma hırsı var mı

Erkek arkadaş arıyorum sitesinde para kazanma hırsız kesinlikle yoktur ilan sayfası oluşturmak tamamen ücretsizdir. İlan açıklamalarında ücretsiz arkadaşlık ilanları verebilirsiniz diye açıklamalar çok nettir.

Sitesinin amacı nedir

Erkek arkadaş arıyorum sitesi admini olarak bende bayan arkadaşlarla tanışmak ilişki kurmak istiyorum. Aynı zaman da arkadaşı olmayan bay bayan kişilerin arkadaşlık bulması için ilan sayfalarını ücretsiz yayınlıyorum.

Arkadaşlık kurmak isteyen bayan arkadaşların telefon etmesini veya whatsap üzerinden yazmasını bekliyorum. whatsapp 0536 492 38 37 Admin Hakan

Anasayfaya dönmek için lütfen tıklayın.

Ücretsiz arkadaşlık ilanları yayınlayabilirsiniz” için 81 yorum

  • Ağustos 9, 2020 tarihinde, saat 8:02 am
    Permalink

    Ben Mustafa ciddiye alınacak bir mesaj bırakmak istiyorum. Lütfen ne istediğini bilen kriterlerime uygun kişiler beni rahatsız ederse memnun olurum. İki taraf içinde gereksiz zaman kaybı olmasın.
    KİŞİSEL BİLGİLERİM
    40 yaşındayım, hiç evlilik yapmadım, alkol sigara kullanmıyorum, muhafazakar biriyim, yüz sima ma, fiziksel görüntüme güvenir ve bakımlı biriyim. 35 yaşına kadar hiç evlenmemiş olan ciddi bayanlarla evlilik düşünüyorum. Giyim tarzına dikkat eden saçı açık bayanlarla da evlilik yapmayı düşünüyor konuşmak tanışmak istiyorum. Kilo takıntım da olduğundan bakımlı kilosu olmayan kadınlarla izdivaç düşünüyorum.
    Lütfen mesajımı 2-3 kere okuyun ondan sonra arayın. benim kişisel bilgilerime uygun olan ciddi bayanla tanışmak istiyorum. Benim kaybedecek zamanım yok çünkü çok ciddiyim. 0544 693 2391 MUSTAFA

    Yanıtla
  • Temmuz 26, 2020 tarihinde, saat 7:47 am
    Permalink

    slm ben ankaradan tuncay zaman sorunu olmayan olgun ankarada yasayan samimi bakımlı kararlı dul yada bekar bayan arkadas arıyorum 0545 693 82 39

    Yanıtla
    • Ağustos 2, 2020 tarihinde, saat 9:30 am
      Permalink

      Merhaba ben serkan gaziantep de ikamet ediyorum uzun boylu esmer tenli tutugunu koparan iyimser 35 yasinda minyon tipli biriyim zor zaman gecirdigimiz su gunlerde başımı omuzuna koyup yanlizligi geride biraktirabilecek öz guveni yuksek bir bayan arkadas ariyorum 0544 770 98 67 ne istedigini bilen

      Yanıtla
  • Temmuz 20, 2020 tarihinde, saat 7:58 pm
    Permalink

    Merhaba ben serkan gaziantep de ikamet ediyorum Sende benim gibi düşünüyorsan ararsan bu yanlızlığa son vermek için sende ara başımı omuzuna koyup iyiki varsin diyebilecegim bir bayan arkadas ariyorum hayati dolu dolu yasayan biriyim 0544 770 9867 gaziantep

    Yanıtla
  • Temmuz 14, 2020 tarihinde, saat 6:58 pm
    Permalink

    Slm ben Şanlıurfa dan ikamet eden tayfun yaş 35 boy 175 kg 75 ela gözlü siyah saçlı sprtk ve karzma yaplı gerçek bayan arkadasla arıyorum yasa önem vermem yeterki gerçek bayan olsun sıfır besyuz kırk üç dokuz yermi dert yermi iki seksen dokuz 0543 924 22 89

    Yanıtla
  • Temmuz 12, 2020 tarihinde, saat 1:10 pm
    Permalink

    Mrhb ben kenan kayseriden 1 75 boyundayim 70 kiloyum 34 yasindayim esmerim kendime her bakimdan oldukca guveniyorum arkadaslikta amac her ne olursa olsun yalansiz bir arkadaslik olmasinin onemli oldugunu dusunuyorum kayseri nevsehir yozgat civari bir bayanla tanisip gorusmek istiyorum ne istedigini bilen acik sozlu bayan olmasini isterim bana her konuda kesinlikle guvenebilirsiniz guven karsi taraf icin ne kadar onemliyse benim icinde bir o kadar onemlidir irtibat 05326183620

    Yanıtla
  • Haziran 17, 2020 tarihinde, saat 4:53 am
    Permalink

    Ben Kemal. Ankara merkezdeyim. Her durum ve yaştan bayan arkadaş arıyorum. 05070938053

    Yanıtla
  • Haziran 15, 2020 tarihinde, saat 10:28 pm
    Permalink

    Merhaba ben abay 35 yasindayim yokmu söyle dogru duzgun yalan dolan olmayan seviyeli bir bayan arkadas varsa arayabilir yada mesaj atabilirmi
    05432166978

    Yanıtla
    • Haziran 25, 2020 tarihinde, saat 5:23 am
      Permalink

      Ben Kemal. Ankara Merkezdeyim. 175 boyunda 78 kiloda 45 yaşında kumral beyim. Güven veren arkadaş isteyen her durum ve yaştan hanımefendilerden 05070938053 telefon bekliyorum. Hanımlar sırdaşınız olmak istiyorum.05070938053

      Yanıtla
  • Haziran 11, 2020 tarihinde, saat 11:52 pm
    Permalink

    Mrb ben almanya cidi insan evladi olsun yas 39 almanya turkiyede olur 00491732341876

    Yanıtla
  • Haziran 6, 2020 tarihinde, saat 8:43 am
    Permalink

    Adım MUSTAFA İSTANBUL’da oturuyorum, yaşım 40 – boy 175 – kilo 78 ne istediğini bilen ciddi bayan arkadaş arıyorum. Alkol ve sigara kullanmıyorum. Mesleğim web tasarımcı ve tıbbi malzeme tedarikçisiiyim. Bu arada da bekarım, bekar olduğuma inanmayanlar kesinlikle rahatsız etmesin. Özel numaradan arayanlar telefonunuza kesinlikle bakmıyorum. Erkek veya diğer cins insanlar lütfen aramasın numaranızı engelliyorum. Samimi kadınların beni aramasını bekliyorum. Her vakit arayabilir veya whatsaptan yazabilirsiniz.

    Yanıtla
  • Mayıs 25, 2020 tarihinde, saat 1:40 pm
    Permalink

    Slm nasılsınız bursadan Sinan 32 yaşındayım cddi samimi bir bayanla tanışıp saygı sevgi ve aşk istiyorum tanışmak isteyenler 0546 653 73 07 ulaşabilirsiniz özele açık

    Yanıtla
    • Haziran 7, 2020 tarihinde, saat 12:59 pm
      Permalink

      Ben derya 29 yasındayım bekarım, bana cevap yazanları değerlendireceğim. bol şanslar.

      Yanıtla
      • Haziran 21, 2020 tarihinde, saat 4:04 pm
        Permalink

        Selam ben Ankara’dan Cevdet 29 yaşındayım hiç evlilik yapmadım Ankara’da ailemle birlikte yaşıyorum mesleğim kuaför Kendi işim sizinle tanışmak istiyorum numaram arayabilirsiniz 05362553873

        Yanıtla
      • Temmuz 12, 2020 tarihinde, saat 9:24 am
        Permalink

        Merhaba derya 05352422202

        Yanıtla
      • Temmuz 15, 2020 tarihinde, saat 11:11 pm
        Permalink

        slm sevilay hanım adım murat k. maraşlıyım43 yaş bekarım 3mekliyim yanlız yaşıyorum seni tanımak isterim05514142468

        Yanıtla
  • Nisan 19, 2020 tarihinde, saat 5:13 pm
    Permalink

    merhaba , ben istanbuldan yilmaz. 27 yaşındayım. özel sektörde gıda mühendisi olarak çalışmaktayım. istanbulda oturan samimi anlamda tanışmak isteyen bayanların aramalarını bekliyorum
    tel: 0541 394 24 63

    Yanıtla
    • Haziran 23, 2020 tarihinde, saat 10:41 am
      Permalink

      merhaba ben sümeyye sizinle tanışmak istiyorum

      Yanıtla
      • Haziran 29, 2020 tarihinde, saat 6:00 pm
        Permalink

        Merhaba Sümmeye Hanım Sizi Tanımak İstiyorum
        0553 127 6894

        Yanıtla
  • Nisan 18, 2020 tarihinde, saat 7:14 pm
    Permalink

    Slm Samet hala buralardaysan tanımak isterim

    Yanıtla
    • Haziran 23, 2020 tarihinde, saat 10:49 am
      Permalink

      tmm siz nerde oturuyorsunuz sizin feysiniz var mı

      Yanıtla
  • Nisan 15, 2020 tarihinde, saat 6:59 pm
    Permalink

    SLm hanimlar ben FIRAT YAS 42 178boy 75 kilo esmer atletik sirdas kisisiye değer veren anlayışlı mutluluk veren yanlız yasiyan biriyim yanlız özgür güven içerisinde güzellikler için de yanlız olgun bayanla tanışmak isterim güven içerisinde dürüst her konuda sohbet sanal da réellde tanışmak isterim saygı değer hanimlar günün her saati çağrı msj özelden ulaşabilirsiniz memnun kalacaksınız 05072216013 ok

    Yanıtla
  • Mart 6, 2020 tarihinde, saat 6:22 pm
    Permalink

    Mrhb ben kenan kayseriden 1 75 boyundayim 70 kiloyum 34 yasindayim esmerim kendime her bakimdan oldukca guveniyorum arkadaslikta amac her ne olursa olsun yalansiz bir arkadaslik olmasinin onemli oldugunu dusunuyorum kayseri nevsehir yozgat civari bir bayanla tanisip gorusmek istiyorum ne istedigini bilen acik sozlu bayan olmasini isterim bana her konuda kesinlikle guvenebilirsiniz guven karsi taraf icin ne kadar onemliyse benim icinde bir o kadar onemlidir irtibat

    Yanıtla
  • Şubat 16, 2020 tarihinde, saat 7:18 am
    Permalink

    Slm bayanlar arayın tanışalım wasap var

    Yanıtla
    • Mart 10, 2020 tarihinde, saat 7:56 pm
      Permalink

      Slm ben tayfun yaş 39 boy 175 kg 80 gerçekçi güvenli bir beyim gerçek bayan arkadasla tanışmak isterim fark etmz evli dul bekar yaşada önem vermem gizlikte olur yeterki gerçek bayan olsun.

      Yanıtla
      • Nisan 14, 2020 tarihinde, saat 1:59 pm
        Permalink

        Slm ben gaziantepten ikamet eden tayfun yaş 38 boy 175 kg 75 güvenli gerçekçi gizlige önem veren bir beyim bayan arkadas arıyorum fark etmz dul bekar evli yasada önem vermem şehirde fark etmz sıfır besyuz kırk üç dokuz yermi dert yermi iki seksen dokuz msj ve ya watsp ara tanışalım 0543 924 22 89

        Yanıtla
  • Şubat 12, 2020 tarihinde, saat 4:34 pm
    Permalink

    Yaş 30 yaşındayım bekarım ben bayan arkadaş arıyorum WhatsApp numaram bu

    Yanıtla
  • Şubat 9, 2020 tarihinde, saat 4:24 pm
    Permalink

    mrblar 43 yaşında memur bir beyim olgun dürüst ciddi anlamda tanışabileceğim bir bayan arkadaş arıyorum vakit geçirmek amaçlı arayanlar lütfen aramasın

    Yanıtla
    • Mart 16, 2020 tarihinde, saat 8:01 pm
      Permalink

      Slm ben gaziantepten ikamet eden tayfun yaş 37 boy 175 kg 80 güvenli gerçekçi gizlige önem veren, her yaşta bayanlarlan görüşüyorum fark etmez yaşlı olgun dul bekar genc hanimlarlan görüşürüm deneyimli anliyasli güler yüzlü bir beyim pişman olamasınz

      Yanıtla
  • Şubat 7, 2020 tarihinde, saat 8:50 pm
    Permalink

    Slm ben Tolga hataydan yaş 42 boy 1.76 esmerim toplumda sayılan ve sevilen kariyer sahibi biriyim ciddi anlamda aşk yaşayacağım görüşme engeli olmayan aşka sevgiye ve dostluğa önem veren ve kendini bilen mutlu olma peşinde olan hayatımda özel bir yeri olmasını istediğim bir bayanla tanışmak istiyorum tlf 0542

    Yanıtla
  • Şubat 5, 2020 tarihinde, saat 3:27 pm
    Permalink

    Merhaba adım Zafer soy adım Devrin 24 yaşındayım İzmir Karşıyakada yaşıyorum müteahhit işiyle ilgileniyorum gelirim gayet yüksektir. Sarışınım 1.80 boyum 74 kilom vardır bana ulaşmak isteyen bayanalar numaradan ulaşabilirsiniz

    Yanıtla
  • Şubat 3, 2020 tarihinde, saat 6:32 am
    Permalink

    slm hoş tatlı bakımlı yalnız mutsuz kendine yalnız ve mutsuz hisseden tüm bayanlar arayın tanışalım wasap var 0534 853 71 35

    Yanıtla
  • Şubat 3, 2020 tarihinde, saat 4:19 am
    Permalink

    Merhaba. Ben. Yusuf. Konyaliyim. Olgun. Erkeğim.gercekten.gizlilik.içinde.evli.mutsuz. bayan.ariyorum.

    Yanıtla
  • Şubat 2, 2020 tarihinde, saat 3:09 pm
    Permalink

    Slm ben kerem 178boy 75 kilo yanlız yasiyan biriyim konya ve çevresi 30 yaş üzeri bayanla tanışmak isterim güven içerisinde dürüst her konuda anlasabiliriz dürüst sağlıklı iletişim güven içerisinde diğer illerden tanışmak isteyen bayanlar bu numaradan ulaşabilirsiniz çağrı msj günün 24saati müsait opuldunuz gurusmek üzere ok

    Yanıtla
  • Ocak 24, 2020 tarihinde, saat 12:34 am
    Permalink

    Merhaba cenk Akyol İstanbul Avrupa yakasında bagcılar da oturuyorum 27 yaşındayım hem okuyorum hem calısıyorum hem dostluk hem aşk hem meşk olsun senı bekliyorum Şehrin güzel ve yalnız kızı senı düşünüyorum orada isen yaz bana

    Yanıtla
  • Ocak 6, 2020 tarihinde, saat 9:22 am
    Permalink

    Slm ben Konyadan Ömer yaşım 43 boyum 185 kg 87 gerçek güvenli bir bayan arkadaşla tanışmak görüşmek isterim ilk önce istersen msj ve ya watsaptan bu numaradan konuşalım ondan sora görüşelim yüz yüze güvenli gerçekçi doğru bir beyim fark etmez evli dul bekar yaşada önem vermem herşey karşılıklı güven çerçevesinde olacak…

    Yanıtla
  • Ocak 6, 2020 tarihinde, saat 9:19 am
    Permalink

    Slm ben Konyadan Ömer yaşım 43 boyum 185 kg 87 gerçek güvenli bir bayan arkadaşla tanışmak görüşmek isterim ilk önce istersen msj ve ya watsaptan konuşalım ondan sora görüşelim yüz yüze güvenli gerçekçi doğru bir beyim fark etmez evli dul bekar yaşada önem vermem herşey karşılıklı güven çerçevesinde olacak…

    Yanıtla
  • Ocak 1, 2020 tarihinde, saat 7:58 pm
    Permalink

    mrblar 43 yaşında kamu görevlisi bir beyim istanbuldayım yanlızım yanlızlığımı paylaşabileceğim cidi dürüst bir hanımefendiyle tanışmak istiyorum lütfen ciddi olanlar

    Yanıtla
  • Aralık 28, 2019 tarihinde, saat 4:41 am
    Permalink

    ESSELAMIN ALEYKÜM BEN 35 YAŞINDA İSTANBULDA İKAMET EDEN KENDİ İŞİNİ YAPAN ESNAFIM 1.75 BOYUNDA ESMER 70 KİLODA BİRİYİM DAHA ÖNCE EVLENİP AYRILDIM İKİ TANE KIZIM VAR BENIMLE KALAN VELAYETLERİDE BENDE OLAN BAKICILARIDA VAR OLAN 5 VE 9 YAŞINDA BENİM GİBİ EVLENMİŞ AYRILMIŞ ÇOCUĞU OLAN BAYAN VARSA ONA VE EVLADINADA SAHİP ÇIKARIM KABUL EDERSE ÇOCUKSUZ BAYAN DA OLABİLİR KÖTÜ ALIŞKANLIĞI OLMAYAN VE DİNİ VACCİBELERİNİ YERİNE GETİREN BİRİYİM SAYGILAR

    Yanıtla
  • Aralık 7, 2019 tarihinde, saat 6:58 am
    Permalink

    Merhaba cesur ve güzel hanımlar ben istanbul dan murat tatlı bayanlarla tanışmak arkadaşlık-dostluk kurmak istiyorum küçükköy. Sultangazi. Gaziosmanpaşa. Bayrampaşa. 500 evler tercihimdir.

    Yanıtla
  • Kasım 26, 2019 tarihinde, saat 9:18 am
    Permalink

    merhaba istanbul dan ben Hakan yaş 32 .benim için kişilik sevgi saygı güven çok önemli. gizli konuşmak tanışmak isteyen bayanlar sadece gizliye önem veriyorum ciddi Realda görüşmek isteyen bayanlar mutsuz olgun baynlar kafa yapi çok önemli WhatsApp

    Yanıtla
    • Mart 20, 2020 tarihinde, saat 6:07 pm
      Permalink

      MRB BEN ANKRADAN EMRE OLGUN BAKIMLI AYDIN BIR BEYIM KAMUDAN ÜST DÜZEY EMEKLIYIM 45 ILE 55 YAŞ ARASI BIR BAYANLA TANIŞMAK ISTIYORUM. mesajlarınız bekliyorum

      Yanıtla
  • Kasım 23, 2019 tarihinde, saat 11:27 pm
    Permalink

    selam ben mustafa 35 yaşında bekarım, 20 – 35 yaş arası erkek arkadaş arayan bayanlarla tanışmak istiyorum. iletişim whatsapp numaramdan bana ulaşabilirsiniz.

    Yanıtla
    • Aralık 25, 2019 tarihinde, saat 1:31 pm
      Permalink

      Cevat5757 istanbuldan katiliyorum evli bosanmis 35 ve55 yaslarinda kacamak dusunen hanimlar de mesajlarnizi vassapdan bekliyorum cunku tlf la is yerinde oynamak yasak oldugundan mesajlarnizi vassapdan takipcisi olurum bakimli bakimina ozen gosteren ciddi gizlilige onem veren hanimlar ne istediginden emin olan hanimlar mail cevatkaraca077@gmail iletisime gece bilirler

      Yanıtla
  • Kasım 22, 2019 tarihinde, saat 5:39 pm
    Permalink

    slm hoş tatlı bakımlı yalnız mutsuz kendine yalnız ve mutsuz hisseden tüm bayanlar arayın tanışalım wasap var

    Yanıtla
    • Aralık 6, 2019 tarihinde, saat 7:43 am
      Permalink

      Yaş 30 bekarim boy 1 75 kg 75 hobiler spor yapmak kitap okumak müzik dinlemek gezmek eğlenmek seyahat etmek için eğlenmek için bayan arkadaş arıyorum kendine güvenen bayanlar tanışmak istiyorum.

      Yanıtla
    • Aralık 26, 2019 tarihinde, saat 4:53 pm
      Permalink

      Slm ben gaziantepten tayfun yaş 37 boy 175 kg 75 gerçek güvenli bayan arkadas varsa tanışmak isterim fark etmz evli dul bekar yaşada önem vermem yeterki gerçek insan olsun şehirde fark etmz gizlik te olur

      Yanıtla
  • Kasım 22, 2019 tarihinde, saat 12:11 pm
    Permalink

    Merhaba cesur ve güzel hanımlar ben istanbuldan murat tatlı bayanlarla tanışmak arkadaşlık-dostluk kurmak İSTİYORUM İSTANBUL TERCİHİMDİR BAYRAMPAŞA

    Yanıtla
  • Kasım 18, 2019 tarihinde, saat 10:55 am
    Permalink

    Selam arkadaşlar adım samet 35 yaşındayım istanbulda avrupa yakası bağcılar ilçesinde yaşıyorum bekarım bir kez evlendim ayrıldım. Şu an kendi evimde yanlız yaşıyorum. Özel sektörde idari kadroda çalışmaktayım. İşim güçün yerinde cok şükür.Maddi sıkıntım yok. Maddiyatla işi olanlada işim yok. Tek eksiğim hayattaki gönül arkadaşımı bulamadım. Aslan burcuyum gezmeyi spor yapmayı yüzmeyi cok severim. İlgi alanım atıcılık ve spordur. Eğer aradığım kadını bulursam onunla cok mutlu olmak güzel bir yuva kurmak ümidindeyim. Aradığım bayandaki özellikler öncelikle asla dış görünüş deildir. Ama tabiki birbirimize yakışmalıyız. Ama önceliklerim hoş görülü nazik kendini giyinmesini bilen yanındaki erkeğine sadık bir bayan arıyorum. Dürüst dobra bir bayan la tanışmak ümidindeyim. Eğer imanımla ilgilenir beni tanımak isterseniz Her zaman gece gündüz saat fark etmez araya bilir dertleşmek isterseniz konuşabilirim. Tanışabiliriz. Saygılar. Sağlıcakla kalın. İlanımı yayınlayan ve emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.

    Yanıtla
  • Kasım 16, 2019 tarihinde, saat 7:19 pm
    Permalink

    İstanbul ümraniyeden beyim amacım gizlilik dürüstlük çerçevesinde uzun bir arkadaşlık dostluk arıyorum İstanbul dan CDi. Olgun bayan arkadaş arıyorum

    Yanıtla
  • Kasım 16, 2019 tarihinde, saat 7:15 pm
    Permalink

    Merhaba İstanbul anadolu yakasında 44 yş 174 boy beyim amacım dürüstlük çerçevesinde uzun bir arkadaşlık dostluk sırdaş olmayı düşünen ist CDi olgun bayan arkadaş sırdaş aryodum

    Yanıtla
  • Kasım 16, 2019 tarihinde, saat 6:55 pm
    Permalink

    Merhaba İstanbul anadolu yakasında beyim amacım dürüstlük çerçevesinde uzun bir arkadaşlık dostluk sırdaş sevgili olmayı düşünen ist CDi olgun bayan arkadaş sırdaş aryodum

    Yanıtla
  • Kasım 11, 2019 tarihinde, saat 6:39 pm
    Permalink

    #istanbul avrupa yakasında olup samimi dürüst ne istediğini bilen bir bayan varmı burda tanışalım sadece İSTANBUL lütfen 😘 whatsapp

    Yanıtla
    • Kasım 29, 2019 tarihinde, saat 3:18 am
      Permalink

      Cevat5757 merhabalar benistanbuldan katiliyorum yasim 45 ve boy 1:65 ben 35 ve 55 yaslarinda evli bosanmis kacamak dusunen bakimli bakimina ozen gosteren gizlilik on planda tutan ciddi hanimlar mesajlarinizida bekliyorum giyimi acik ve kapali olgun bakimli hanimlar bekliyorum mesajlarinizida vasapdan

      Yanıtla
  • Kasım 9, 2019 tarihinde, saat 10:12 am
    Permalink

    Merhaba cesur ve güzel hanımlar ben istanbuldan murat tatlı bayanlarla tanışmak arkadaşlık-dostluk kurmak istiyorum gizliliğe ve güvene önem veriyorumgüvene arayın tanışalım istanbul küçükköy.bayrampaşa. 500 evler. Gaziosmanpaşa bağcılar. Esenler tercihimdir

    Yanıtla
  • Ekim 31, 2019 tarihinde, saat 5:35 pm
    Permalink

    Slm ben tayfun yaş 37 boy 175 kg 75 ciddi gerçek bayan arkadas varsa tanisalim msj ve ya watsp evli dul bekar fark etmz yasa da önem vermem

    Yanıtla
  • Ekim 27, 2019 tarihinde, saat 7:27 am
    Permalink

    Yaş 30 bekarim bakımlı bayanlarla tanışmak için whatsap numaram bu kaçamak eğlenmek için bayan arkadaş arıyorum kendine güvenen bayanlar

    Yanıtla
  • Ekim 22, 2019 tarihinde, saat 9:30 am
    Permalink

    Ankaradan Taner. 45 yaşında 175 boyunda 78 kiloda esmer beyim. numaramı ankara ve yakın çevresinde güven ve gizlilik isteyen her durum ve yaştan hanımlar arayabilir. Hanımlar çiçektir ve sulanmaya ihtiyacları vardır.

    Yanıtla
  • Ekim 12, 2019 tarihinde, saat 6:46 am
    Permalink

    Merhaba, ben mustafa, yaşım 35, isatanbul anadolu yakasında oturuyorum. Medeni durumum bekar olup, hiç evlilik yapmadım. Devlet kurumunda teknik personel olarak çalışmaktayım. 23 – 35 yaş arası bayan arkadaşla uzun süreli olmak üzere tanışmak istiyorum. Evlenmiş boşanmış ve çocuğu olan bayanlar beni aramasın. Hoşlandığım kadın kilosuz bakımlı eğitimli olanıdır.
    Giyim tarzı kapalı ve açık olabilir, açık giyim tarzım edepli olanıdır. İleriye dönük sonu evlilik düşünen bayanlar sigara kullanmıyor olmalıdır. Herkese bol şans iyi günler dilerim.

    Yanıtla
    • Aralık 29, 2019 tarihinde, saat 1:50 pm
      Permalink

      Merhaba ben yasin istanbul avrupa yakasında ikamet ediyorum 37 yaşındayım 1.81 boy esmer tenli yeşil gozluyum benimle güzel bir birliktelik gecirmek isteyen bekar dul farketmez görüşme problemi olmayan bayan arkadaş arıyorum evlilik amaçlı

      Yanıtla
  • Ekim 11, 2019 tarihinde, saat 12:17 pm
    Permalink

    Ben Sevilay Ankara’da yaşıyorum, yasim 28, hemşireyim. Ciddi düşünen özü sözü bir olan bir erkek arkadaşla tanışmak istiyorum. Samimi olan erkeklerin mesajlarını bekliyorum iyigünler…

    Yanıtla
    • Ekim 27, 2019 tarihinde, saat 7:27 am
      Permalink

      Merhaba tanışalım mı yaş 30 bekarim whatsap numaram bu

      Yanıtla
  • Ekim 8, 2019 tarihinde, saat 4:46 pm
    Permalink

    Merhaba ben Kocaeli Gebze de yaş 44 boy 175 kilo 75 olgun bayan arkadaş arıyorum

    Yanıtla
    • Ekim 24, 2019 tarihinde, saat 10:45 am
      Permalink

      Slm gaziantepten tayfun yaş 37 boy 175 kg 75 ciddi gerçek bayan arkadas varsa tanisalim msj ve ya watsp yada ara tanışalım fark etmz evli dul bekar yaşada önem vermem yaşli genc olgun fark etmz

      Yanıtla
  • Ekim 3, 2019 tarihinde, saat 1:07 pm
    Permalink

    MERHABA.BEN 40 YASINDA,177 BOYUNDA,72 KILODA, VE ELA GOZLUYUM. BURSADA OTURUYORUM..BEKARIM.DURUST,CIDDI,GUVENILIR,GULER YUZLU,IYI HUYLU,SEVECAN,SICAK KANLI,NESELI,YUMUSAK,ALCAK GONULLU,DUYGUSAL,MERHAMETLI,ACIK SOZLU,ANLAYISLI,SINIRLI VE INAT OLMAMASI,KOTU ALISKANLIKLARI OLMAMASI,BEN SIGARA ICMEM,ALKOL KULLANMAM,KUMAR OYNAMAM,KOTU ALISKANLIKLARIM YOKTUR.,SEVGI,SAYGI,HOSGORU CERCEVESINDE TANIŞMAK ISTIYORUM.ARAMANIZI BEKLIYORUM.

    Yanıtla
  • Ekim 2, 2019 tarihinde, saat 2:06 pm
    Permalink

    Adım Aslıhan 32 yaşındayım oturmasını kalkmasını konuşmasını bilen beyfendi biriyle tanışmak istiyorum, yaş kriterim 30 – 45 arasidir. Lütfen dedeler bana yazmasın, bakalım burasan gerçek biri çıkacak mı

    Yanıtla
    • Ocak 7, 2020 tarihinde, saat 7:16 am
      Permalink

      Slm ben Konyadan Ömer yaşım 43 boyum 185 kg 87 gerçek güvenli bir bayan arkadaşla tanışmak görüşmek isterim ilk önce istersen msj ve ya watsaptan bu numaradan konuşalım ondan sora görüşelim yüz yüze güvenli gerçekçi doğru bir beyim fark etmez evli dul bekar yaşada önem vermem herşey karşılıklı güven çerçevesinde olacak…

      Yanıtla
  • Ekim 2, 2019 tarihinde, saat 12:30 pm
    Permalink

    Selam, ben betül 23 yaşındayım İstanbul da oturan samimi ve ileriye dönük erkek arkadaş arıyorum. Kendinizi tanıtan mesajınızı yorumda bekliyoruz, hadi hayırlısı bakalım.

    Yanıtla
    • Kasım 16, 2019 tarihinde, saat 7:52 pm
      Permalink

      Cevat 5757: istanbuldan katiliyorum kacamak dusunen evli bosanmis hanimlar36 ve55 yaslarinda giyimi kapali ve acik besyuzotuzalti yediyuzyirmi bes otuzucsesendortde mesajlarinizi vasapdanda bekliyorum.umarim ciddi gizliligi onplanda tutasaniz is yerim yogun oldugunda mesajlarinizi ondan istedim

      Yanıtla
  • Eylül 25, 2019 tarihinde, saat 6:56 am
    Permalink

    Merhaba, ben mustafa, yaşım 35, isatanbul anadolu yakasında oturuyorum. Medeni durumum bekar olup, hiç evlilik yapmadım. Devlet kurumunda teknik personel olarak çalışmaktayım. 23 – 35 yaş arası bayan arkadaşla uzun süreli olmak üzere tanışmak istiyorum. Evlenmiş boşanmış ve çocuğu olan bayanlar beni aramasın. Hoşlandığım kadın kilosuz bakımlı eğitimli olanıdır.
    Giyim tarzı kapalı ve açık olabilir, açık giyim tarzım edepli olanıdır. İleriye dönük sonu evlilik düşünen bayanlar sigara kullanmıyor olmalıdır. Herkese bol şans iyi günler dilerim. Telefon numaram 0544 693 23 91 – 7/24 arayabilirsiniz.

    Yanıtla
  • Eylül 18, 2019 tarihinde, saat 6:58 am
    Permalink

    Slm ben gaziantepten tayfun yaşım 37 boyum 175 kg 75 ela gözlü siyah saçlı sprtk yaplı dul bir beyim ciddi gerck güvenli bir bayan arkadaşlan tanışmak isterim evli dul bekar olgun fark etmz yasa önem vermem yeterki gerçekçi doğru güvenli olsun yeter şehirde fark etmz her şehir olur seyhat engelim yok msj watsp

    Yanıtla
  • Eylül 15, 2019 tarihinde, saat 12:25 pm
    Permalink

    Merhaba ben amasyadan murat yaşım 38 bekarım kendi evimde yanlız yaşıyorum. Bir kez evlendim ayrıldım. Bir oğlum var ama annesiyle yaşıyor. Niyetim cok ciddi evlenmek bir yuva kurmak isdiyorum 4 yıldır bekarım. Kendi ayakları üzerinde durabilen. İşînde güçünde bir insanım benimle amasyada yaşayabilecek evlenmek isdeyen yuvasinin kadini olabilecek bana yakın şehirlerde veya amasya içi dul veya olgun bir bayan arkadaşla tanışmak isdiyorum. Ben uzun boylu atlettik yapılı fit birisiyim buğday tenli ela gözlü sosyal bir insanım alkol asla kullanmıyorum. Sigaram yok. Yaşıma uygun kendine güvenen bayan arkadaşlar beni numaramdan her zaman 7.24 arayabilirler.

    Yanıtla
  • Eylül 14, 2019 tarihinde, saat 1:07 pm
    Permalink

    Slm ben gaziantepten tayfun yaşım 37 boym 175 kg 75 ela gözlü siyah saçlı sprtk ve karizma yaplı ciddi gerck güvenli gizlige önem veren bayanlar olgun dul bekar evli fark etmz yaşada önem vermem şehirde fark etmz her şehir olur seyhat engelim yok gelirim yeterki gerck güvenli bayan olsun

    Yanıtla
  • Eylül 4, 2019 tarihinde, saat 10:05 pm
    Permalink

    merhaba ben İstanbul Avrupa yakasında Bağcılar oturuyorum uyorum 27yassnay7n bekarim karanlık bir odada , saçlarını çeke çeke, seni istiyorum gerçekten buluşmak işteyen İstanbul Avrupa’da oturan evli çift tek erkek arayan tek yalnız kız sanalci olmayan gerçekten buluşmak üzere seni istiyorum güzel kız sanalci olmayan gerçekten buluşmak işteyen

    Yanıtla
  • Haziran 2, 2019 tarihinde, saat 10:18 pm
    Permalink

    Yasemin ben, bursa da oturuyorum. Yaşım 22 benimle ciddi anlamda ileriye dönük tanışmak isteyen arkadaşlar lütfen mesaj atsın. bol şanslar.

    Yanıtla
    • Eylül 4, 2019 tarihinde, saat 10:05 pm
      Permalink

      merhaba ben İstanbul Avrupa yakasında Bağcılar oturuyorum uyorum 27yassnay7n bekarim karanlık bir odada , saçlarını çeke çeke, seni istiyorum gerçekten buluşmak işteyen İstanbul Avrupa’da oturan evli çift tek erkek arayan tek yalnız kız sanalci olmayan gerçekten buluşmak üzere seni istiyorum güzel kız sanalci olmayan gerçekten buluşmak işteyen

      Yanıtla
    • Eylül 24, 2019 tarihinde, saat 6:59 am
      Permalink

      Selam ben Ali 24 yaşındayım İstanbul yaşıyorum ara konuşalım

      Yanıtla
  • Mayıs 27, 2019 tarihinde, saat 1:34 pm
    Permalink

    İstanbul’dan murat ben 35 yaşındayım, bekarım olup hiç evlilik yapmadım. Erkek arkadaş arayan bayanlarla tanışmak istiyorum. İleriye dönük tanışmak önceligimdir. Merak ettiklerinizi mesaj ile sorabilirsiniz. Herkese bol şanslar.

    Yanıtla
    • Ağustos 23, 2019 tarihinde, saat 11:24 pm
      Permalink

      Selam ben ıstanbuldan samet 35 yaşındayım bekarım 1.85. Not 80 kiloda bakımlı fit birisiyim. Kendini bilen kültürlü saygılı efendi ne iadesini bilen sosyal birisiyim. Yanlızim tek yaşıyorum maddi olarak sikintim yok çalışıyorum isim gücüm yerinde tek eksiğim hayatımda ciddi bir bayan olmaması eksikliğini tamamlicak kendini bilen hoş kibar alçak gönüllü nazik bir bayan arıyorum. Sadece istanbul ici bayam arkadaş aramaktayım il ve sabir dışı ilgilenmiyorum. Telefon sohbeti deil ciddi bir ilişki arıyorum. Hayatına birini alabilecek sevip sayabilecek benim gibi eksiklik hisseden ciddi düşünen bayan arkadaşlar numaramdan çekinmeden iletişim kurabilirler. Nuamram watsapdanda yazabilirsiniz. Saygılar.

      Yanıtla
      • Kasım 7, 2019 tarihinde, saat 2:35 pm
        Permalink

        ben emre yaş 40 bursa ’dan ve ÇEVRESİN de LAFLA DEĞİL GERÇEKTEN KENDİSİNE ** BİR SIRDAŞ DOST ARAYAN BAYANLAR SADECE İKİMİZ SEN VE BEN TAMAMEN ARAMIZDA GÜVEN İÇİNDE SINIRSIZ HER KONUDA YAŞAMAK İSTEYEN BAYANLAR SAMİMİ DÜRÜSTÇE BAYANLAR ARAYIN KONUŞALIM WHATSAPP VAR ..CİDDİ OLAN LAR YAZABİLİR ARAYA BİLİR” Wathsapp dul bayan ve ** mutsuz bayan yaş 18 ile 60 arası şiman bayan tombul bayan doktor bayan hemşire bayan bekar KIZLAR ev KIZLAR wathsapp bip var şehir telefon Arkadaş farketmez.

        Yanıtla
        • Ocak 25, 2020 tarihinde, saat 3:54 pm
          Permalink

          Yaş 30 yaşındayım bekarım ben kaçamak eğlenmek için bayan arkadaş arıyorum WhatsApp numaram bu 05348505163 kendine güvenen bayanlar için bayan arkadaş arıyorum saygılarımla

          Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir