Erkek arkadaş arıyorum benimle iletişim kurun

Güvenilir erkek arkadaş arıyorum nasıl bulabilirim. Arkadaşlık sitelerinde güvenilir arkadaş bulmak çok zordur. Sosyal medya ve sanal arkadaşlık sitelerin çok kalabalık olduğu için güvenilir erkekler güvenilmeyen erkeklerin arasında kaybolup gidiyor. Arkadaşlık sitelerin asıl amacı para kazanmaktır. Üyelerin bazı özellikleri kullanabilmesi için üye olunan arkadaşlık sitesine para yatırmak zorundadırlar. Sistem hep bu şekilde işler. Bu durumun yarattığı olumsuzluk sanal ortamdan arkadaşlık kurulmaz yargısını oluşturuyor. Arkadaşlık siteleri kendi çıkarları uğruna özellikle erkek üyelere bir takım engeller çıkarmaktadır. Bu durum iyi olan erkekleri de çileden çıkarmaktadır. Arkadaşlık sitelerinde ki güvensizliğin bir sürü sebebi var, bunların bir çoğunu biliyorsunuzdur diye düşünüyorum. Genel olarak kısaca güvensizliklerin neden çıktığını paylaştım. 

Erkek arkadaş arıyorum ama kimseye güvenemiyorum

Sanal ortamın kalitesi düşük olduğundan dolayı güven sorunu yaşayan bayanlar için erkek arkadaş arıyorum blog sitemi kurdum. Blog sitemde yazılarımı özgürce yazmak ve doğru bilgileri paylaşarak kaliteyi sağlamak ve doğru bayan arkadaşlarla tanışmayı umuyorum. Erkek arkadaş arıyorum web sitesinde ki bilgilerin doğruluğuna güvenebilir aklınıza takılanları iletişim numarasından sorabilir tanışabilirsiniz. 

Temel bilgilerim

Adım hakan, istanbul da yaşıyorum, bekarım, hiç evlilik yapmadım, yaşım 38, ticaretle uğraşıyorum, 23-50 yaş arası bayanım erkek arkadaş arıyorum diyen bayanlarla tanışmak istiyorum. Sevdiğim spor dalları ; motor sporları, yüzme, tenis, yürüyüş ve koşudur. ilgi alanlarım ; sinema bilgisayar, bilişim, televizyon belgesel kanallarıdır. Aradığım ilişki türü ; arkadaşlık, kısa süreli ilişki, uzun süreli ilişki ve evliliktir. İlk aklıma gelen temel bilgilerimi kısaca yazdım. 0536 492 38 37 bu numaradan bana 7/24 ulaşabilirsiniz. Tüm yazdığım bilgiler % 100 doğrudur. Merak ettiklerinizi sormak istediklerinizi arayarak sorabilirsiniz.

Tanışma süreci nasıl gerçekleşir

Blog yazımı okuduktan sonra iletişim numarasından beni arıyorsunuz. .Telefon numaranızı erkek arkadaş arıyorum sitesinden buldum sizi tanımak istiyorum diyebilirsiniz. Telefonda karşılıklı konuşulur, süreç olumlu yönde ilerlerse görüşme randevusu ayarlayıp uygun bir yerde buluşulur. İlk görüşmede karşılıklı beğeni olması ve sohbetin olumlu geçmesi durumunda arkadaşlık devam eder. görüşme ile alakalı soru işaretleriniz varsa arayarak iletişim kurunuz. Tanışma randevusu alındı fakat görüşmede beğeni olmadı diyelim, görüşme sıkıcı geçti arkadaşlık yapmayı karşılıklı olarak kabul ettiğimizi düşünelim böyle bir durumda konuşulanlar ve özel bilgilerinizi unutuyorum asla kimseyle paylaşmıyorum. Özel bilgilerinizin gizliliği bende %100 güvenlidir. Bu konuda hiç şüpheniz olmasın.

Önemli açıklama: Aynı anda birden fazla bayanla arkadaşlık ve telefon sohbet yazışması kesinlikle yapmıyorum. Tanıştığım hanımefendi ile arkadaşlık ilişkisi bitene kadar hiç kimseyle görüşmüyorum. Bayan arkadaşım olmadığı zaman tanışmaları karşılıklı olarak değerlendiriyoruz. Son açıklama olarak da özel numaradan arayanların telefonunu açmıyorum. Telefonda da cinsel içerikli sohbetleri kabul etmiyorum bilginiz olsun.

ADRESS : İSTANBUL

TEL :0536 492 38 37 Hakan T.

Ana sayfaya dönmek için yazıya tıklayın

Erkek arkadaş arıyorum benimle iletişim kurun” için 149 yorum

  • Temmuz 11, 2020 tarihinde, saat 7:24 pm
    Permalink

    Merhaba ben Manisa da yaşıyorum 35 yaşında bekar ve aşçılık yapıyorum. Dürüst ve güvenilir, ne istediğini bilen, ciddi ilişki arayışında olan hanım efendi ler ile tanışmak istiyorum numaram 0545 600 2845

    Yanıtla
  • Temmuz 11, 2020 tarihinde, saat 12:49 pm
    Permalink

    Merhaba ben mete istanbul kağıtanede yaşıyorim 43 yaşında sakin efendi saygı sevgi bilen bir erkeğim 35 yaş üstü olgun ne istediğini bilen güler yüzlü olgun bayan arkadaş arıyorum maddi destek olurum eskort aramıyorum gerçek ihtiyacı olan bayana maddi destek olurum 350 400 gibi arayın tanışalım 05456266240

    Yanıtla
  • Temmuz 6, 2020 tarihinde, saat 9:36 am
    Permalink

    Ben hakan Antalya ve çevresi bayanları bekliyorum sadece Antalya 05376228169

    Yanıtla
  • Haziran 20, 2020 tarihinde, saat 9:09 pm
    Permalink

    Ben Mustafa ciddiye alınacak bir mesaj bırakmak istiyorum. Lütfen ne istediğini bilen kriterlerime uygun kişiler beni rahatsız ederse memnun olurum. İki taraf içinde gereksiz zaman kaybı olmasın.
    KİŞİSEL BİLGİLERİM
    40 yaşındayım, hiç evlilik yapmadım, alkol sigara kullanmıyorum, muhafazakar biriyim, yüz sima ma, fiziksel görüntüme güvenir ve bakımlı biriyim. 35 yaşına kadar hiç evlenmemiş olan ciddi bayanlarla evlilik düşünüyorum. Giyim tarzına dikkat eden saçı açık bayanlarla da evlilik yapmayı düşünüyor konuşmak tanışmak istiyorum. Kilo takıntım da olduğundan bakımlı kilosu olmayan kadınlarla izdivaç düşünüyorum.
    Lütfen mesajımı 2-3 kere okuyun ondan sonra arayın. benim kişisel bilgilerime uygun olan ciddi bayanla tanışmak istiyorum. Benim kaybedecek zamanım yok çünkü çok ciddiyim. 0544 693 2391 MUSTAFA

    Yanıtla
  • Haziran 20, 2020 tarihinde, saat 1:47 pm
    Permalink

    Ben Mustafa ciddiye alınacak bir mesaj bırakmak istiyorum. Lütfen ne istediğini bilen kriterlerime uygun kişiler beni rahatsız ederse memnun olurum. İki taraf içinde gereksiz zaman kaybı olmasın.
    KİŞİSEL BİLGİLERİM
    40 yaşındayım, hiç evlilik yapmadım, alkol sigara kullanmıyorum, muhafazakar biriyim, yüz sima ma, fiziksel görüntüme güvenir ve bakımlı biriyim. 35 yaşına kadar hiç evlenmemiş olan ciddi bayanlarla evlilik düşünüyorum. Giyim tarzına dikkat eden saçı açık bayanlarla da evlilik yapmayı düşünüyor konuşmak tanışmak istiyorum. Kilo takıntım da olduğundan bakımlı kilosu olmayan kadınlarla izdivaç düşünüyorum.
    Lütfen mesajımı 2-3 kere okuyun ondan sonra arayın. benim kişisel bilgilerime uygun olan ciddi bayanla tanışmak istiyorum. Benim kaybedecek zamanım yok çünkü çok ciddiyim. 0544 693 2391 MUSTAFA

    Yanıtla
  • Haziran 14, 2020 tarihinde, saat 12:43 pm
    Permalink

    Adım MUSTAFA İSTANBUL’da oturuyorum, yaşım 40 – boy 175 – kilo 78 ne istediğini bilen ciddi bayan arkadaş arıyorum. Alkol ve sigara kullanmıyorum. Mesleğim web tasarımcı ve tıbbi malzeme tedarikçisiiyim. Bu arada da bekarım, bekar olduğuma inanmayanlar kesinlikle rahatsız etmesin. Özel numaradan arayanlar telefonunuza kesinlikle bakmıyorum. Erkek veya diğer cins insanlar lütfen aramasın numaranızı engelliyorum. Samimi kadınların beni aramasını bekliyorum. Her vakit arayabilir veya whatsaptan yazabilirsiniz.

    Yanıtla
  • Haziran 14, 2020 tarihinde, saat 9:14 am
    Permalink

    Slm ben cuma Şanlıurfa’dan 0543 677 6062

    Yanıtla
  • Haziran 6, 2020 tarihinde, saat 8:41 am
    Permalink

    Adım MUSTAFA İSTANBUL’da oturuyorum, yaşım 40 – boy 175 – kilo 78 ne istediğini bilen ciddi bayan arkadaş arıyorum. Alkol ve sigara kullanmıyorum. Mesleğim web tasarımcı ve tıbbi malzeme tedarikçisiiyim. Bu arada da bekarım, bekar olduğuma inanmayanlar kesinlikle rahatsız etmesin. Özel numaradan arayanlar telefonunuza kesinlikle bakmıyorum. Erkek veya diğer cins insanlar lütfen aramasın numaranızı engelliyorum. Samimi kadınların beni aramasını bekliyorum. Her vakit arayabilir veya whatsaptan yazabilirsiniz.

    Yanıtla
  • Mayıs 30, 2020 tarihinde, saat 8:10 pm
    Permalink

    siteyi izleyen bayanlara selâmlar merhabalar ..her haliyle güzel hanımefendilere bir telefon kadar yakınım değişik tip ve huydakiler uzak dursun hayırlı akşamlar 5366536611 karamurad

    Yanıtla
  • Mayıs 27, 2020 tarihinde, saat 7:11 am
    Permalink

    İstanbuldan ahmet buyrun sadece bayanlar 0534 465 70 73

    Yanıtla
  • Mayıs 26, 2020 tarihinde, saat 7:48 pm
    Permalink

    Merhaba ben mert Uşak’ta ikamet ediyorum yalnız yaşıyorum 36 yaşındayım. Gerçek anlamda mutluluk huzur ve güven içinde ömürlük olmasını istediğim aşkı güzelliği arıyorum tel:05071647673

    Yanıtla
  • Mayıs 26, 2020 tarihinde, saat 7:45 pm
    Permalink

    Merhaba ben mert Uşak’ta ikamet ediyorum yalnız yaşıyorum. Gerçek anlamda mutluluk huzur ve güven içinde ömürlük olmasını istediğim aşkı güzelliği arıyorum. TEL:05071647673

    Yanıtla
  • Mayıs 26, 2020 tarihinde, saat 7:44 pm
    Permalink

    Merhaba ben mert Uşak’ta ikamet ediyorum yalnız yaşıyorum. 36 YAŞINDAYIM. Boyum 178. Kilo 78. Gerçek anlamda mutluluk huzur ve güven içinde ömürlük olmasını istediğim aşkı güzelliği arıyorum tel: 05071647673

    Yanıtla
  • Mayıs 24, 2020 tarihinde, saat 2:44 pm
    Permalink

    Merhaba ben ıbrahim yas 39 minyon tipliyim bekarım gerçek ten sevmek ve sevilmek anlaşarak evililik düşünüyorum bende hiç evililik yapmadım duygusalım romantik kendı hâlinde biriyim ALLAHTAN korkan kulundan çekinirim yeşil ela gozluyim minyon tipliyim aslen konyaliyim doğma ve büyüme aksaray da doğup büyüdüm istanbulda çalışıyor dum korana yüzünden memleketim aksaray a geldim kısmet olursa kurban bayramı sonu istanbula dönücem aradığım bayanın daha önce evlilik yapmış olması hiç sorun değil yeterki ALLAH korkusu olsun yeter LÜTFEN RICA EDIYORUM YURT DISI DIŞINDA YAŞAYAN DUŞUN MUYORUM KUSURA BAKMAYIN TELEFON NUMARAM
    0538 053 9788
    IBRAHIMKOC095@GMAİL.COM

    Yanıtla
  • Mayıs 16, 2020 tarihinde, saat 8:21 pm
    Permalink

    Adim yusuf 27 yaşındayım daha bekarım marketim var bakımlı bir erkeğim ama yanlizim hayatıma bir güneş gibi doğacak bir bayanla tanışıp buluşmak gezmek istiyorum geçen sene 14 şubattı yanlız geçirdim bunun acısını çıkartmak istiyorum kendine güvenen orta yaş hoş hanım hanım efendi arıyorum 0545 253 04 42

    Yanıtla
  • Mayıs 8, 2020 tarihinde, saat 9:18 am
    Permalink

    SLM BEN MERT YAŞ 37 BENDE Bİ HANIMEFENDİYLE TANIŞMAK İSTERİM YAŞ OLARAK BENDEN KÜÇÜK VEYA BÜYÜK OLABİLİR ÖNEMLİ OLAN KARŞILIKLI OLARAK SEVGİ VE SAYGILI OLARAK ANLAŞABİLMEK UZAKLIK BENİM İÇİN SORUN OLMAZ KARŞILIKLI OLURSA HERYERDE YAŞANILIR. TANIŞMAK İSTEYEN BUYRUN TEL 0535 770 68 43 İLK BAŞTA TEL NO VERMEK İSTEMEYEN GİZLİ NOYLADA ARAYABİLİRSİNİZ HOŞÇAKALIN.

    Yanıtla
  • Nisan 19, 2020 tarihinde, saat 11:10 pm
    Permalink

    Slm ist dan vedat ben 1.76 boy 40 yasim ne istedigini bilen gizlilige onem veren olgun genc evli bekar tanisabilecegim bir bayan varmidir 0536 329 77 17 bos muhabbet edenler aramayin lutfen

    Yanıtla
  • Nisan 19, 2020 tarihinde, saat 9:34 am
    Permalink

    Merhaba, ben mustafa, istanbul da yaşıyorum 38 yaşındayım. karşımda ki insana saygı duyuyor ve iletişim kurmaya çalışıyorum. Güvenilir bayan arkadaş arıyorum. Boşa geçirilecek zamanım olmadığından doğruları konuşmakla başlamak daha iyi olacak kanaatindeyim. iletişim: 0544 693 23 91 Mustafa

    Yanıtla
  • Nisan 19, 2020 tarihinde, saat 7:59 am
    Permalink

    Arkadaş arıyorum

    Salih yaş 37 Tekirdağ Çorlu’da ÇEVRESİN de LAFLA DEĞİL GERÇEKTEN KENDİSİNE ** BİR SIRDAŞ DOST ARAYAN BAYANLAR SADECE İKİMİZ SEN VE BEN TAMAMEN ARAMIZDA GÜVEN İÇİNDE SINIRSIZ HER KONUDA YAŞAMAK İSTEYEN BAYANLAR SAMİMİ DÜRÜSTÇE BAYANLAR ARAYIN KONUŞALIM WHATSAPP VAR 05321561165CİDDİ OLAN LAR YAZABİLİR ARAYA BİLİR” Wathsapp ve bip var Tekirdağ Çorlu İstanbul ÇEVRESİN ZENGİN bayan EŞİ yurtışında olana bayan dul bayan ve ** bayan öğretmen bayan evli mutsuz bayan yaş 18 ile 60 arası şiman bayan tombul bayan doktor bayan hemşire bayan bekar KIZLAR ev KIZLAR wathsapp bip var şehir telefon arkadaş farketmez 05321561165

    Yanıtla
    • Nisan 29, 2020 tarihinde, saat 12:32 pm
      Permalink

      Merhabalar ben murat 32 yasındayım bekarım çorumda yasıyorum ciddi dürüst birisini arıyorum numaram 0546 798 13 70

      Yanıtla
  • Mart 26, 2020 tarihinde, saat 7:06 pm
    Permalink

    32 yaşında 1.67 boyunda 50 kiloda

    Yanıtla
    • Nisan 13, 2020 tarihinde, saat 11:45 pm
      Permalink

      Merhaba selim ben 27 yaşındayım 170 boy ve 60 kiloyum kumralim seni arıyorum Ey prenses yazı beraber aşkla tutkuyla yasayalım seni bekliyorum her gece aynı aşk hikayesi olsun senle ben gün ben lstanbuk avrupa yakasında oturuyorum seni tanımak

      Yanıtla
    • Nisan 15, 2020 tarihinde, saat 8:15 pm
      Permalink

      Sıfırbesyuzkirkbir besyuzkirkbes otuzdort sıfır beş 5415453405

      Yanıtla
    • Nisan 20, 2020 tarihinde, saat 5:53 pm
      Permalink

      Merhaba hayırlı aksam lar Zehra hanim bende ibrahim yaş 39 175 boyunda 74 kg yeşil ela karışık gözlerim var siyah sacliyim bugday tenli Allah tan korkan bir yapıya sahip im ciddi yim bu yaşıma ragmen hiç evlilik yapmadım aradığım bayanın daha önceden evlilik yapmış olmasi hiç sorun değil yeterki allah korkusu olsun yeter çoçuk larda olabilir ben aslen konyaliyim ama doğma ve büyüme AKSARAY DA DOĞUP BÜYÜDÜM İSTANBUL DA ÇALIŞ İYORUM evlilik yolunda anlasa bilirsek her ilde ikamet ederim YURT DIŞI ARAMASİN LUTFEN YURT DIŞI ARAMASİN LUTFEN YURT DIŞI ARAMASİN BEŞ YÜZ OTUZ SEKİZ SIFIR ELLİ ÜÇ DOKSAN YEDİ SEKSEN SEKİZ

      Yanıtla
    • Mayıs 26, 2020 tarihinde, saat 10:50 am
      Permalink

      Sinan 32 ciddi samimi bayan arkadaş arıyorum 0546 653 73 07

      Yanıtla
    • Mayıs 27, 2020 tarihinde, saat 11:20 am
      Permalink

      Merhaba tanışmak isterim

      Yanıtla
  • Mart 21, 2020 tarihinde, saat 8:22 am
    Permalink

    slm bilsen hanim.ben ali ist pendik bejatim yaşım 35 sizinle tanışma isterim.niyedim ciidi arayın konusalim

    Yanıtla
    • Mart 30, 2020 tarihinde, saat 12:00 am
      Permalink

      Merhaba ben murat 35 yasında 180 by 85 kl esmer ist tuzlada yaşayan biriyi olgun bakımlı kendıne dost sırdaş arayan bayanları bekliyorum. Yaş sınırım yok evli bekar farketmez bekliyrum.

      Yanıtla
      • Haziran 4, 2020 tarihinde, saat 6:20 am
        Permalink

        Selam bn Istanbuldan ys43 ılhan değer veren mutluluk arayan daima dost olabilecegim içten samimi yalnızlık duyan mutsuz bi bayanla tanışmak istiyorm.0551 1894163

        Yanıtla
    • Nisan 1, 2020 tarihinde, saat 9:09 pm
      Permalink

      Slm ben gaziantepten ikamet eden tayfun yaş 39 boy 175 kg 75 bayan arkadas ariyom fark etmz dul bekar evli yasada önem vermem şehirde fark etmz

      Yanıtla
    • Nisan 11, 2020 tarihinde, saat 9:50 pm
      Permalink

      Slm ben gaziantepten ikamet eden tayfun yaşım 38 boy 175 kg 75 ela gözlü siyah saçlı sprtk yaplı güvenli gerçekçi gizlile önem veren bir beyim yasa önem vermem bayan arkadas ariyorum

      Yanıtla
    • Mayıs 11, 2020 tarihinde, saat 7:14 am
      Permalink

      Merhaba İstanbul anadolu yakasında beyim amacım gizlilik dürüstlük çerçevesinde uzun bir arkadaşlık dostluk sırdaş sevgili olmayı düşünen ist CDi olgun bayan arkadaş arıyorum 0538.894.95.21

      Yanıtla
  • Mart 15, 2020 tarihinde, saat 12:50 pm
    Permalink

    kocaeli izmitte yaşıyorum yaşım 31 dul evli olgun hatunlar bana yazabilirsiniz.

    Yanıtla
  • Mart 11, 2020 tarihinde, saat 12:01 am
    Permalink

    0544 693 23 91 merhaba ben mustafa 35 yaşindayim. 23 – 35 yaş arası bayan arkadaş ariyorum. Daha detaylı tanışmak için iletişim kurabilirsiniz.0544 693 23 91

    Yanıtla
    • Şubat 4, 2020 tarihinde, saat 4:40 pm
      Permalink

      Cevat5757 istanbuldan katiliyorum evli bosanmis kacamak gizli dusunen hanimlar 35 ve55 yaslarinda olgun cekici anlayisli oturakli de vassapdan mesajlarinizi bekliyorum is de telofunla oyalanmak yasak ama vassapdan mesajlasabiliriz gizlilik onemli giyimi kapali acik ciddi hanimlar bekliyorum

      Yanıtla
  • Mart 9, 2020 tarihinde, saat 5:13 pm
    Permalink

    Ben melek 25 yaşında bekarım, ciddi düşünen beyler bena yazabilirsiniz.

    Yanıtla
    • Mart 12, 2020 tarihinde, saat 6:56 pm
      Permalink

      İst avcdan ben ciddi güvenilir sırdaş 168 boy 65kg esmer çekici bir erkeğim en sevdiğim şey yalan yok.

      Yanıtla
    • Nisan 21, 2020 tarihinde, saat 10:29 pm
      Permalink

      0543 924 22 89 ben gaziantepten ikamet eden tayfun yaş 38 boy 175 kg 75 gerçek bayan arkadas arıyorum fark etmz bekar dul evli yasada önem vermem şehirde fark sıfır besyuz kırk üç dokuz yermi dert yermi iki seksen dokuz msj ve ya watsp ara tanışalım

      Yanıtla
    • Mayıs 27, 2020 tarihinde, saat 5:29 pm
      Permalink

      Slm tanışabilirmıyız

      Yanıtla
    • Haziran 1, 2020 tarihinde, saat 1:44 pm
      Permalink

      İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum 30 yasında 175 boyunda esmer medya ve televizyon kanalında calısıyorum bekar ve yalnız yasıyorum Akrep burcu
      Cıddı guvenılır Bı Bayan arkadaş arıyorum Cıddı uzun sureli yada kısa sureli dostluk arkadaşlık adını siz koyun yalan dolan olmadan saygı ve gizlilik çerçevesind 05536925751 ozele acık ıstegn zaman ara lütfen

      Yanıtla
  • Mart 7, 2020 tarihinde, saat 11:02 pm
    Permalink

    Adım birsen, 27 yaşında istanbul da yaşıyorum. Bekarım, ileriye dönük sonu evliliğe dayan ciddi arkadaşlık arıyorum. Kriterlerim bekar erkek olması yaş olarak 27 – 40 arası mesajlarınızı degerlendireceğim. İnş. buradan dengim çıkar herkese bol sans.

    Yanıtla
    • Mayıs 25, 2020 tarihinde, saat 4:29 pm
      Permalink

      Merhaba Birsen hanım ismim Emrah 31 yaşındayım 167 boyundayım bekarım daha önce hiç evlilik yapmadım sizinle tanışmak istiyorum. Tel: 0535 686 45 33 numaramdan benimle iletişime geçebilirsiniz. Whatsapp var.

      Yanıtla
    • Mayıs 31, 2020 tarihinde, saat 6:10 pm
      Permalink

      Hayırlı aksamlar nasılsıniz sızınle tanısmak istiyorum kriterlerinize uygunsam egerkı

      Yanıtla
    • Haziran 9, 2020 tarihinde, saat 9:59 pm
      Permalink

      Slm ben hasan amasya dan 05452307795

      Yanıtla
  • Mart 7, 2020 tarihinde, saat 10:49 pm
    Permalink

    Merhaba, ben mustafa 35 yaşındayım, 23-35 yaş arası ciddi bayan arkadaş arıyorum. 0544 693 23 91

    Yanıtla
  • Mart 7, 2020 tarihinde, saat 8:35 pm
    Permalink

    Siyavuş ben .yabancıyım.istanbul Şişlide uturuyorum.öğrencigim aynı zamanda çalışıyorum.bir evarkadaş arıyorum .erkek telefon numaram

    Yanıtla
  • Şubat 15, 2020 tarihinde, saat 7:02 pm
    Permalink

    Mrhb ben kenan kayseriden 1 75 boyundayim 70 kiloyum 34 yasindayim esmerim kendime her bakimdan oldukca guveniyorum arkadaslikta amac her ne olursa olsun yalansiz bir arkadaslik olmasinin onemli oldugunu dusunuyorum kayseri nevsehir yozgat civari bir bayanla tanisip gorusmek istiyorum ne istedigini bilen acik sozlu bayan olmasini isterim bana her konuda kesinlikle guvenebilirsiniz guven karsi taraf icin ne kadar onemliyse benim icinde bir o kadar onemlidir irtibat

    Yanıtla
    • Mart 9, 2020 tarihinde, saat 11:25 am
      Permalink

      Merhaba cesur ve güzel hanımlar ben istanbuldan murat tatlı bayanlarla tanışmak arkadaşlık-dostluk kurmak istiyorum

      Yanıtla
  • Şubat 5, 2020 tarihinde, saat 5:37 am
    Permalink

    Merhaba ben mesut ankaradan olgun bayanlari aramasini istiyorum tel

    Yanıtla
    • Şubat 9, 2020 tarihinde, saat 1:02 pm
      Permalink

      Mrhb ben turan kayseriden 174 boyundayim 34 yas 70 kilodayim sakin karsi tarafi daima anlayan biriyimdir kendime her konuda her bakimdan oldukca guveniyorum oncelikle arkadasliktaki amacin cok onemli oldugunu dusunuyorum her turlu arkadasligada acik oldugumu belirtmek isterim acik soxlu ne istedigini bilen ozgur kayseri nevsehir yozgat civari bir bayanla tanisma gorusmek isterim saygilar irtibat

      Yanıtla
  • Şubat 3, 2020 tarihinde, saat 3:41 pm
    Permalink

    Merhaba. Ben.Yusuf. konya.liyim. olgun.erkeğim. gercekten.gizlilik. içinden. Evli.olupta.mutsuz. bayan.ariyorum.

    Yanıtla
  • Ocak 5, 2020 tarihinde, saat 5:00 pm
    Permalink

    Slm hoş bakımlı yalnız mutsuz kendine yalnız ve mutsuz hisseden tüm bayanlar arayın tanışalım wasap var

    Yanıtla
    • Ocak 7, 2020 tarihinde, saat 11:45 pm
      Permalink

      ara görüşelim

      Yanıtla
      • Temmuz 1, 2020 tarihinde, saat 8:52 pm
        Permalink

        Merhaba Zehra insatgram dan yaz mert27811

        Yanıtla
  • Aralık 20, 2019 tarihinde, saat 3:11 pm
    Permalink

    mrb ben selin benimle iletişime geçmek isteyen beyleri bekliyorum

    Yanıtla
    • Şubat 3, 2020 tarihinde, saat 11:31 am
      Permalink

      Merhaba selin tanışmak isterim mümkünse İstanbul kurtköy aslen Rize liyim

      Yanıtla
    • Şubat 3, 2020 tarihinde, saat 3:43 pm
      Permalink

      Merhaba. Selin.tanısalim.ben.Yusuf. Konya. Merkezdeyim.

      Yanıtla
      • Şubat 9, 2020 tarihinde, saat 12:08 am
        Permalink

        Ömer ben ciddi konuşmak isteyen bayanlar arayın

        Yanıtla
  • Aralık 17, 2019 tarihinde, saat 10:07 am
    Permalink

    Merhaba İstanbul anadolu yakasında beyim amacım gizlilik dürüstlük çerçevesinde bir arkadaşlık dostluk düşünen ist CDi olgun bayan arkadaş arıyorum

    Yanıtla
    • Aralık 30, 2019 tarihinde, saat 11:59 am
      Permalink

      Merhaba ismim “Çağrı” istanbul’da yaşıyorum. 31 yaşında neşeli sevecen karışımdaki kişiyi hep mutlu etmek isteyen genç güleryüzlü birisiyim. Eminim’ki tanışacağım kişide tatlı ve sempatik birisi, resimlerimi whatsapp, instagram ve facebook üzerinden görebilirsiniz. ( görüşmek üzere…

      Yanıtla
  • Aralık 13, 2019 tarihinde, saat 7:16 am
    Permalink

    Selam 43 yaşındayım istanbuldan bayanlar arayın tanışalım

    Yanıtla
  • Aralık 5, 2019 tarihinde, saat 9:06 am
    Permalink

    Ben alayadan derya ucret karsiligi gorusmek istiyorum maddi sikintilarim var eskort degilim maddi anlmda sikintilari olmayan beyler hem eglenmek hemde mutlu olmak icin goruselim.

    Yanıtla
  • Aralık 1, 2019 tarihinde, saat 6:29 am
    Permalink

    Mesaj Gönder Albümüne Bak
    Arkadaş arıyorum
    Salih yaş 37 Tekirdağ Çorlu’da ÇEVRESİN de LAFLA DEĞİL GERÇEKTEN KENDİSİNE ** BİR SIRDAŞ DOST ARAYAN BAYANLAR SADECE İKİMİZ SEN VE BEN TAMAMEN ARAMIZDA GÜVEN İÇİNDE SINIRSIZ HER KONUDA YAŞAMAK İSTEYEN BAYANLAR SAMİMİ DÜRÜSTÇE BAYANLAR ARAYIN KONUŞALIM WHATSAPP VAR CİDDİ OLAN LAR YAZABİLİR ARAYA BİLİR” Wathsapp ve bip var Tekirdağ Çorlu İstanbul ÇEVRESİN ZENGİN bayan EŞİ yurtışında olana bayan dul bayan ve ** bayan öğretmen bayan evli mutsuz bayan yaş 18 ile 60 arası şiman bayan tombul bayan doktor bayan hemşire bayan bekar KIZLAR ev KIZLAR şehir telefon arkadaş farketmez

    Yanıtla
    • Ocak 26, 2020 tarihinde, saat 4:16 pm
      Permalink

      Cevat5757 istanbuldan katiliyorum evli bosanmis kacamak dusunen hanimlar35 ve55 yaslarinda olgun bakimli bakimina ozen gosteren hanimlar anlayisli olgun temiz hanimlar de. Vassapdan mesajlarinizi bekliyorum ben ciddi ne istediginden emin hanimlar bekliyorum messjlarinizi is yerinde telefonla oyalanmak yasak oldugundan mesajlarinizi vassapdan bekliyorum

      Yanıtla
  • Kasım 23, 2019 tarihinde, saat 11:26 pm
    Permalink

    selam ben mustafa 35 yaşında bekarım, 20 – 35 yaş arası erkek arkadaş arayan bayanlarla tanışmak istiyorum. iletişim whatsapp numaramdan bana ulaşabilirsiniz.

    Yanıtla
  • Kasım 20, 2019 tarihinde, saat 7:25 pm
    Permalink

    Ben Burak bayan arkadaş arıyorum uzun boylu sportif atletik biriyim sevmek sevilmek isterdimAntep Maraş Hatay Osmaniye islahiykilis yada her yer ne olur

    Yanıtla
    • Aralık 9, 2019 tarihinde, saat 2:33 pm
      Permalink

      Cevat5757 istanbuldan katiliyorum yas 45 ve 1:65 bay kilo 71 deyim evli ve bosanmis kacamak ariyanhanimlar olgun bakimli oturakli ne istedigini bilen ciddi hanimlar 35 ve 55 yaslarinda cunku is yerinde tlf la oyalanmak yasak oldugundan vasapdan mesajlarinizi bekliyorum giyimi kapali.acik olan hanimlsr

      Yanıtla
    • Aralık 14, 2019 tarihinde, saat 7:14 am
      Permalink

      Merhaba cesur ve güzel hanımlar ben istanbuldan murat tatlı bayanlarla tanışmak arkadaşlık-dostluk kurmak istiyorum gizlilige ve güvene önem veriyorum BAYRAMPAŞA küçükköy sultangazi 500evler tercihimdir

      Yanıtla
      • Şubat 9, 2020 tarihinde, saat 12:08 am
        Permalink

        Ömer ben ciddi konuşmak isteyen bayanlar arayın

        Yanıtla
  • Kasım 17, 2019 tarihinde, saat 5:17 pm
    Permalink

    Merhaba.
    İşim dolayisi ile Avcılar’da bir sirkette işe başladım. İstanbul’a Bursa’dan geldim..
    Ben de arkadaşım olsun ve yanımda birinin olmasına ihtiyacım var.
    Cevabınızı bekleyeceğim.

    Yanıtla
    • Aralık 30, 2019 tarihinde, saat 11:08 am
      Permalink

      Mesut canakkale merkez atletik yapılı beyim evli mutsuz kadinlar tanisalim gizliljk cercevesinde

      Yanıtla
  • Kasım 16, 2019 tarihinde, saat 6:21 am
    Permalink

    Merhaba cesur ve güzel hanımlar ben istanbuldan murat tatlı bayanlarla tanışmak arkadaşlık-dostluk kurmak istiyorum gizlilige ve güvene önem veriyorum

    Yanıtla
    • Aralık 25, 2019 tarihinde, saat 6:15 am
      Permalink

      Merhaba ismim “Çağrı” istanbul’da yaşıyorum. 31 yaşında neşeli sevecen karışımdaki kişiyi hep mutlu etmek isteyen genç güleryüzlü birisiyim. Eminim’ki tanışacağım kişide tatlı ve sempatik birisi, resimlerimi whatsapp, instagram ve facebook üzerinden görebilirsiniz.

      Yanıtla
  • Kasım 16, 2019 tarihinde, saat 6:17 am
    Permalink

    Merhaba cesur ve güzel hanımlar ben istanbuldan murat tatlı bayanlarla tanışmak arkadaşlık-dostluk kurmak istiyorum gizlili ge ve güvene önem veriyorum

    Yanıtla
  • Kasım 15, 2019 tarihinde, saat 6:25 am
    Permalink

    Merhaba. Ben Güven. İstanbul’da yaşayan veya yolu İstanbul’a düşenler için kendimi tanıtmak isterim.

    İstanbul’da yalnız yaşıyorum. Yaş takıntım yoktur. Özel hayatında renkli biriyim. 30 yaşındayım. Kişisel olgunluğu önemsiyorum. Sesimin hoş olduğunu söylerler 🙂 Sempatik mizaçlı biriyim. Görüntü takıntım yok, hepimizin olumsuz yönleri olabiliyor. Güvenmeyi ve güvenilmeyi önemsiyorum.

    Kişisel bakımı önemsiyorum. Atletik bir fiziğim var. Fakat uzun boylu veya kilolu biri değilim. 171 boy – 70 kg endeksindeyim. Kilomu da yaşımı da göstermiyorum. Kiloyu ve boyu da önemsemediğimi bilmenizi isterim. Bu görüşmememiz için bir sebep olamaz. Bilginiz olsun.

    Üniversite ve yüksek lisans eğitimini falan tamamlamış biriyim. Herhangi bir iş problemim yok. Okumayı, gezmeyi ve sohbet etmeyi severim. Tanıdığım insan sayısı çok fakat hayatımdaki insan sayısı az. Kaliteli insanları kendime daha yakın tutuyorum. Kalite demek benim için dış görünüş, giyim, fiziki özellikler değil. Tamamen karakter. Kimseyi giyinişi ile yargılamam. Kapalı veya açık olması tercihine tamamen saygı duyarım. İnsanların bir duruşunun ve prensiplerinin olması elbette çok güzel. Tercihlerimi de kapalılık veya açıklık etkilemez. Olduğu gibi kabul etmek ve edilmek mutluluk sebebi benim için. İnsanların geçmişleri ile ilgilenmiyorum. Takıntım yoktur bu konuda. Şu an ve gelecekle alakalı sohbet etmeyi daha keyifli buluyorum.

    Paylaşmayı severim. Kıskançlık, haset, kin, art niyet ve gösteriş gibi şeyleri taşımayan biriyim. Taşıyan insanları da maalesef sevemiyorum. Güven önemli. Samimiyet önemli. Dürüstlük önemli. Önemli bir konuyu daha belirtmek istiyorum. Tanışacağım kişinin maddi bir problemi olmazsa memnun olurum. Bunun sebebi ilişkinin çıkar ilişkisine dönüşmesini istemediğim için. Ultra zengin biri değilim. Karşımdaki kişinin işini, parasını, ırkını önemsemiyorum. Önemsediğim şey güzel bir insan. İlgilendiğim şey güzel bir insan.

    Özel hayat noktasında ise kadınımı mutlu etmeyi bilen birisiyim. Bu konuda da anlayışlı biri olduğumu bilmenizi isterim. Aklınızdan ne geçiyor? İşte onu yaşatacak adamım diyeyim gerisini siz anlayın. Cinselliği sadece yatakta yaşayan biri değilim.

    Yanıtla
    • Kasım 16, 2019 tarihinde, saat 6:19 am
      Permalink

      Merhaba cesur ve güzel hanımlar ben istanbuldan murat tatlı bayanlarla tanışmak arkadaşlık-dostluk kurmak istiyorum gizlili ge ve güvene önem veriyorum

      Yanıtla
  • Ekim 18, 2019 tarihinde, saat 11:00 pm
    Permalink

    Merhaba, ben mustafa, yaşım 35, isatanbul anadolu yakasında oturuyorum. Medeni durumum bekar olup, hiç evlilik yapmadım. Devlet kurumunda teknik personel olarak çalışmaktayım. 23 – 35 yaş arası bayan arkadaşla uzun süreli olmak üzere tanışmak istiyorum. Evlenmiş boşanmış ve çocuğu olan bayanlar beni aramasın. Hoşlandığım kadın kilosuz bakımlı eğitimli olanıdır.
    Giyim tarzı kapalı ve açık olabilir, açık giyim tarzım edepli olanıdır. İleriye dönük sonu evlilik düşünen bayanlar sigara kullanmıyor olmalıdır. Herkese bol şans iyi günler dilerim.

    Yanıtla
  • Ekim 18, 2019 tarihinde, saat 12:11 pm
    Permalink

    Yaş 30 bekarim bakımlı bayanlarla tanışmak için whatsap numaram bu kaçamak eğlenmek için bayan arkadaş arıyorum kendine güvenen bayanlar

    Yanıtla
  • Ekim 11, 2019 tarihinde, saat 1:27 pm
    Permalink

    İstanbul’dan Songül ben, yaşım 32 evlendim boşandim, çocuğum yok, yaşıma uygun ciddi güvenilir ileriye dönük konusabileceğim erkek arkadaş arıyorum, ilgilenen beyfendiler bana cevap yazarsa memnun olurum.

    Yanıtla
    • Ekim 14, 2019 tarihinde, saat 8:01 pm
      Permalink

      Selam iyi akşamlar sizi tanımak isterim 27 yaşındayım bekarım

      Yanıtla
      • Kasım 17, 2019 tarihinde, saat 5:18 am
        Permalink

        Merhaba ali ben seni tanımak isterim

        Yanıtla
      • Aralık 13, 2019 tarihinde, saat 9:42 am
        Permalink

        MERHABA BEN BUĞRA 30 YAŞINDA GENÇ AKTİF KARŞI TARAFI DAİMA MUTLU ETMEK İSTEYEN BİRİYİM. ISTANBUL MALTEPE’DE YAŞIYORUM. SOHBET VE ÇEVRE YAPMAK İÇİN BURDAYIM. WHATSAaP VE FACEBOOK’TA RESİMLERİMİ GÖREBİLİRSİNİZ. TATLI CİCİ BAYANLAR SİZLERİ BEKLİYORUM YAŞINIZ FARKETMEZ. HOŞÇAKALIN…..

        Yanıtla
    • Kasım 5, 2019 tarihinde, saat 5:55 pm
      Permalink

      Gölcükteyim ticaretle uğraşıyorum amacım ciddi evlilik

      Yanıtla
    • Kasım 8, 2019 tarihinde, saat 12:40 pm
      Permalink

      Merhaba ben Ali İstanbul da yaşıyorum 24 yaşındayım tanışmak istiyorum bana ulaş

      Yanıtla
      • Aralık 7, 2019 tarihinde, saat 6:50 pm
        Permalink

        Cevat 5757 istanbuldan katiliyorum evli bosanmis kacamak dusunen 35 ve55 yaslarinda olgun bakimli bakimina ozen gosterenhanimlar ben 45 yaslarinda boy 165 ve kilo 71 besyuz otuz alti yediyuzyirmi bes otuz uz seksendortde is de yasak oldugundan bakimiya bilirim vasapdan mesajlarinizi bekliyorum ciddi hanimlar bekliyorum

        Yanıtla
    • Kasım 17, 2019 tarihinde, saat 5:09 pm
      Permalink

      İyi akşamlar Songül Hanım,
      Ben Taşkın Doğruluk.
      Sizi tanimak niyetindeyim.
      Sizin için ne zaman uygun olur?
      Cevabınızı bekleyeceğim.

      Yanıtla
    • Kasım 17, 2019 tarihinde, saat 5:19 pm
      Permalink

      Merhaba.
      İşim dolayisi ile Avcılar’da bir sirkette işe başladım. İstanbul’a Bursa’dan geldim..
      Ben de arkadaşım olsun ve yanımda birinin olmasına ihtiyacım var.
      Cevabınızı bekleyeceğim.

      Yanıtla
    • Kasım 30, 2019 tarihinde, saat 6:57 am
      Permalink

      İstanbul’dan volkan ben

      Yanıtla
    • Ocak 19, 2020 tarihinde, saat 4:36 pm
      Permalink

      Merhaba ben ist onur ciddiyet içerisinde görüşmemiz mümkünmü

      Yanıtla
    • Mayıs 24, 2020 tarihinde, saat 2:34 pm
      Permalink

      Merhaba songül hanım bende ıbrahim öncelikle hayırlı bayramlar ciddi dürüst bekar duygusalım romantik kendı hâlinde biriyim yaşım 39 175 boyunda 74 kg ciddi dürüst bekar duygusalım ciddiyim bende hiç evililik yapmadım aradığım bayanında kız DUL olması hiç sorun değil yeterki ALLAH korkusu olsun yeter ben sana talibim ben de aslen konyaliyim doğma ve büyüme aksaray da doğup büyüdüm istanbulda çalışıyor dum korana yüzünden memleketim aksaray a geldim kısmet olursa kurban bayramı sonu istanbula dönücem ciddiyim LÜTFEN konustugun biri yoksa en kısa zamanda tanımak istiyorum şimdiden teşekkür ederim 0538 053 9788..
      IBRAHIMKOC095@GMAİL.COM

      Yanıtla
      • Haziran 23, 2020 tarihinde, saat 5:19 pm
        Permalink

        K.maras yokmu bekliyorum 5550770946 bayanlar

        Yanıtla
  • Haziran 22, 2019 tarihinde, saat 4:46 pm
    Permalink

    Salih yaş 37 Tekirdağ Çorlu’da ÇEVRESİN de LAFLA DEĞİL GERÇEKTEN KENDİSİNE ** BİR SIRDAŞ DOST ARAYAN BAYANLAR SADECE İKİMİZ SEN VE BEN TAMAMEN ARAMIZDA GÜVEN İÇİNDE SINIRSIZ HER KONUDA YAŞAMAK İSTEYEN BAYANLAR SAMİMİ DÜRÜSTÇE BAYANLAR ARAYIN KONUŞALIM WHATSAPP VAR CİDDİ OLAN LAR YAZABİLİR ARAYA BİLİR” Wathsapp ve bip var Tekirdağ Çorlu İstanbul ÇEVRESİN ZENGİN bayan EŞİ yurtışında olana bayan dul bayan ve ** bayan öğretmen bayan evli mutsuz bayan yaş 18 ile 60 arası şiman bayan tombul bayan doktor bayan hemşire bayan bekar KIZLAR ev KIZLAR wathsapp bip var

    Yanıtla
  • Ocak 28, 2019 tarihinde, saat 7:28 pm
    Permalink

    Slm ben Tolga yaş 42 boy 1.76 esmerim ciddi anlamda aşk arayan hanımefendi bir bayanla tanışmak istiyorum tlf

    Yanıtla
      • Şubat 13, 2020 tarihinde, saat 9:04 am
        Permalink

        merhaba merve, iletişim numaram 0544 693 23 91 whatsap açık doğrudan da arayabilirsin

        Yanıtla
  • Ocak 5, 2019 tarihinde, saat 11:32 am
    Permalink

    Adım yasemin 35 yaşındayım. Kocaeli de oturuyorum. Kişiliği oturmuş yalanı dolanı olmayan 35-45 yaş arası erkek arkadaş arayışım vardır. Herkese bol şans.

    Yanıtla
    • Şubat 2, 2019 tarihinde, saat 4:08 am
      Permalink

      merhaba ben oğuz uygun bulusanız tanışabilirmiyiz..

      Yanıtla
      • Kasım 16, 2019 tarihinde, saat 6:52 pm
        Permalink

        Merhaba İstanbul anadolu yakasında beyim amacım dürüstlük çerçevesinde uzun bir arkadaşlık dostluk sırdaş sevgili olmayı düşünen ist CDi olgun bayan arkadaş sırdaş aryodum

        Yanıtla
      • Haziran 5, 2020 tarihinde, saat 12:34 am
        Permalink

        #istanbul avrupa yakasında olup samimi dürüst ne istediğini bilen bir bayan varmı burda tanışalım sadece İSTANBUL lütfen 😘 whatsapp 0538 205 9584

        Yanıtla
    • Ekim 10, 2019 tarihinde, saat 7:38 pm
      Permalink

      Yasemin hanım merhaba yer gebze yaş 44 boy 175 kilo 75

      Yanıtla
      • Ekim 13, 2019 tarihinde, saat 12:27 pm
        Permalink

        Ankara. Keçiörenden .Taner. 36 Yaşında 1.78 Boy 68 kiloda Olgun Sekste Sınırsız Doyumsuz Tecrübeli Gerçek Real Beyim.

        Yanıtla
    • Kasım 5, 2019 tarihinde, saat 5:53 pm
      Permalink

      Merhaba Gölcükteyim evlilik amacındayım ticaretle uğraşıyorum

      Yanıtla
    • Kasım 27, 2019 tarihinde, saat 7:17 am
      Permalink

      Selam ismim erkin istanbulda oturuyorun ara goruselim

      Yanıtla
    • Kasım 30, 2019 tarihinde, saat 7:04 am
      Permalink

      Merhaba volkan ben İstanbul’da n.

      Yanıtla
    • Aralık 10, 2019 tarihinde, saat 7:10 pm
      Permalink

      İstanbul uygunsa 52 yaşında bakımlı düzgün bir insan olarak size merhaba demek istedim

      Yanıtla
  • Ocak 5, 2019 tarihinde, saat 11:30 am
    Permalink

    istanbul beylikdüzün den betül ben, 22 yaşındayım. Mesleğim hemşire 25-30 yaş arası güvenilir erkek arkadaş arıyorum. Bura da mesajımı kısa keseceğim detayları benimle tanışmak isteyen erkek arkadaşla konuşmak isterim. iyigünler diliyorum.

    Yanıtla
    • Ocak 22, 2019 tarihinde, saat 7:29 pm
      Permalink

      Merhaba Murat ben istanbul avrupa yakasindayim Ozel bir sirkette finans sorumlusuyum , 1.87 boy 88 kg esmer bakimli giyinmesini bilen yakisikli sayılacak bir beyim kendime ait evim ve aracim var .umarim karsilikli beğeni ve guven ortami oluştuktan sonra tanışıp gorusebiliriz

      Yanıtla
    • Mart 20, 2019 tarihinde, saat 6:02 pm
      Permalink

      Ben tanışmak isterim uygunsanız detayları watsap tan konuşuruz istersen

      Yanıtla
      • Kasım 30, 2019 tarihinde, saat 7:01 am
        Permalink

        Merhaba volkan ben İstanbul’da n.

        Yanıtla
      • Mayıs 24, 2020 tarihinde, saat 5:37 pm
        Permalink

        Selam Istanbul erkan y38 bayan arkadaş arıyorum

        Yanıtla
    • Mayıs 21, 2019 tarihinde, saat 10:30 pm
      Permalink

      Slm ben ahmet istanbulda yaşıyorum aşk nasıl birşey gerçekten bilmiyorum dogrusunu soylemek gerekırse ılerıye dönük cıddı bı ılıskı arıyorum samımı durust ne ıstedıgını bılen ve eglenmeyı seven bı ınsanım numaram vattsaptan ulasabılırsın bana.

      Yanıtla
      • Kasım 30, 2019 tarihinde, saat 6:42 am
        Permalink

        Merhaba cesur ve güzel hanımlar ben istanbuldan murat tatlı bayanlarla tanışmak arkadaşlık-dostluk kurmak istiyorum

        Yanıtla
    • Eylül 4, 2019 tarihinde, saat 10:10 pm
      Permalink

      Selam benmerhaba ben İstanbul Avrupa yakasında Bağcılar oturuyorum uyorum 27yassnay7n bekarim karanlık bir odada , saçlarını çeke çeke, seni istiyorum gerçekten buluşmak işteyen İstanbul Avrupa’da oturan evli çift tek erkek arayan tek yalnız kız sanalci olmayan gerçekten buluşmak üzere seni istiyorum güzel kız sanalci olmayan gerçekten buluşmak işteyen

      Yanıtla
    • Ekim 12, 2019 tarihinde, saat 2:53 pm
      Permalink

      Yaş 30 bekarim bakımlı bayanlarla tanışmak için whatsap numaram bu ciddi anlamda bir bayanla evlenmek için

      Yanıtla
    • Kasım 17, 2019 tarihinde, saat 5:12 pm
      Permalink

      Merhaba.
      İşim dolayisi ile Avcılar’da bir sirkette işe başladım. İstanbul’a Bursa’dan geldim..
      Ben de arkadaşım olsun ve yanımda birinin olmasına ihtiyacım var.
      Cevabınızı bekleyeceğim.

      Yanıtla
    • Kasım 19, 2019 tarihinde, saat 8:35 pm
      Permalink

      Merhaba tanismak isterim

      Yanıtla
    • Kasım 30, 2019 tarihinde, saat 7:00 am
      Permalink

      Merhaba volkan ben İstanbul’da n.

      Yanıtla
    • Ocak 5, 2020 tarihinde, saat 10:28 pm
      Permalink

      Seninle tanışabiliriz bende Bağcılar tarafında oturuyorum arayabilirsin beni

      Yanıtla
    • Ocak 15, 2020 tarihinde, saat 7:24 pm
      Permalink

      Slm ben ÖZKAN seni tanimayi cok isterim ara lutfen

      Yanıtla
    • Ocak 19, 2020 tarihinde, saat 4:37 pm
      Permalink

      Merhaba herşey olarak düşünmüyorum ben onur

      Yanıtla
    • Mart 13, 2020 tarihinde, saat 6:53 am
      Permalink

      Merhaba betul Selçuk ben memnun oldum tanışmak isterim yeni arkadaslik Lara açığım.

      Yanıtla
  • Ocak 1, 2019 tarihinde, saat 9:50 pm
    Permalink

    Bursa dan ben fatma 35 yaşındayım. 40-45 yaş arası erkek arkadaş arıyorum. Detaylı bilgi sonradan verilecek. Bana yazmanızı bekliyor olacağım.

    Yanıtla
    • Şubat 2, 2019 tarihinde, saat 4:07 am
      Permalink

      merhaba uygun bulursanız tanışabilirmiyiz.bu arada ismim oğuz…

      Yanıtla
      • Ocak 12, 2020 tarihinde, saat 7:23 pm
        Permalink

        Slm hoş bakımlı yalnız mutsuz kendine yalnız ve mutsuz hisseden tüm bayanlar arayın tanışalım wasap var
        (Manisa,balıkesir,izmir)çevreleri tercihlerim arasında önde gelen illerden dir bu il deki veya ilçelerindeki bayanlar ilk tercih sebeblerimdir …

        Yanıtla
    • Ekim 22, 2019 tarihinde, saat 10:26 am
      Permalink

      Fatma arayabilirmisin

      Yanıtla
    • Aralık 10, 2019 tarihinde, saat 7:12 pm
      Permalink

      Merhaba fatma İstanbul dan aslan ben tanışmak isterim selamlar 🙋🏻‍♂️🙏

      Yanıtla
  • Aralık 4, 2018 tarihinde, saat 9:41 pm
    Permalink

    slm ben ebru istanbul da yaşıyorum. yaşım 28, ciddi ciddi bir erkek arkadaş arıyorum. sözüne güvenilir beylerin yazmasını rica ederim.

    Yanıtla
    • Ocak 22, 2019 tarihinde, saat 7:28 pm
      Permalink

      Merhaba Murat ben istanbul avrupa yakasindayim Ozel bir sirkette finans sorumlusuyum , 1.87 boy 88 kg esmer bakimli giyinmesini bilen yakisikli sayılacak bir beyim kendime ait evim ve aracim var .umarim karsilikli beğeni ve guven ortami oluştuktan sonra tanışıp gorusebiliriz

      Yanıtla
    • Mart 20, 2019 tarihinde, saat 6:03 pm
      Permalink

      Ebru tam aradıgın kişi benim

      Yanıtla
      • Kasım 16, 2019 tarihinde, saat 7:14 pm
        Permalink

        Cevat 5757: istanbuldan katiliyorum evli bosanmis hanimlar35 be55 yaslarinda giyimi kapali ve acik gizlilige onem veren olgun bakimli bakimina ozen gosteren hanimlar besyuzotuzalti yediyuzyirmi bes otuzuc seksendort de vasapdan mesajlarinizi bekliyorum yogun is ortaminda takip edemiye bilirim vasapdan mesajlasa biliriz ciddi hanimlar gizlilige onem veren hanimlsr bakliyorum mesajlarinizi da vasapdan

        Yanıtla
    • Eylül 4, 2019 tarihinde, saat 10:10 pm
      Permalink

      Selam ben benmerhaba ben İstanbul Avrupa yakasında Bağcılar oturuyorum uyorum 27yassnay7n bekarim karanlık bir odada , saçlarını çeke çeke, seni istiyorum gerçekten buluşmak işteyen İstanbul Avrupa’da oturan evli çift tek erkek arayan tek yalnız kız sanalci olmayan gerçekten buluşmak üzere seni istiyorum güzel kız sanalci olmayan gerçekten buluşmak işteyen

      Yanıtla
      • Ekim 31, 2019 tarihinde, saat 5:44 pm
        Permalink

        Slm ben antepten tayfun yaşım 37 boyum 175 kg 75 gerçek güvenli bir bayan arkadaşla tanışmak görüşmek isterim ilk önce istersen msj ve ya watsp konuşalım ondan sora görüşelim yüz yüze güvenli gerçekçi doğru bir beyim fark etmz evli dul bekar yaşada önem vermem herşey güven altında

        Yanıtla
        • Mart 3, 2020 tarihinde, saat 8:06 am
          Permalink

          AYSE ANTEP KILIS CEVRESINDEKI ERKEK DURUM IYI OLAN ARASIN
          mesaj attin

          Yanıtla
    • Ekim 10, 2019 tarihinde, saat 6:19 pm
      Permalink

      Slm Ebru hanım nasılsınız? Ben Cenk 44 yaşında anadolu yakasında oturuyorum. Tanışmak isterim. Sevgiler saygılar.

      Yanıtla
      • Şubat 7, 2020 tarihinde, saat 11:59 pm
        Permalink

        Merhabalar. Buradan pek umutlu degilim açıkçası. Dört dörtlük biri değilim. Mutlaka eksilerim var. Ama iyi biri olduğumu söyler beni tanıyanlar.

        Yanıtla
    • Kasım 8, 2019 tarihinde, saat 12:41 pm
      Permalink

      Merhaba ben Ali İstanbul da yaşıyorum 24 yaşındayım tanışmak istiyorum bana ulaş

      Yanıtla
    • Kasım 17, 2019 tarihinde, saat 5:16 pm
      Permalink

      İyi akşamlar Songül Hanım,
      Ben Taşkın Doğruluk.
      Sizi tanimak niyetindeyim.
      Sizin için ne zaman uygun olur?
      Cevabınızı bekleyeceğim.

      Yanıtla
    • Kasım 22, 2019 tarihinde, saat 8:09 am
      Permalink

      Merhaba ben Ataşehir Bölgesi yaşıyorum uzun boylu mavi gözlü biriyim 35 yaşında yim muasebeciyim 170 boy 70 kilo biriyim sizinle tanismak istiyorum

      Yanıtla
    • Ocak 19, 2020 tarihinde, saat 4:38 pm
      Permalink

      Merhaba ben ist onur herşeyi sex olarak düşünen erkeklerden değilim

      Yanıtla
      • Haziran 5, 2020 tarihinde, saat 12:10 pm
        Permalink

        Selam ben istanbul dan Polat 35 yaşındayım güzel ve hoş vakit geçirmek isteyen bayanları bekliyorum 0541 925 0843 WhatsApp var

        Yanıtla
    • Mart 4, 2020 tarihinde, saat 2:33 pm
      Permalink

      35 yasinda oldukca minyon tipli istanbuldan ali ben.
      Lafi uzatmaya gerek yok bayan ariyorum
      Yakisikliyim cirkinim demeye gerekde yok guzellik goreceli kavramdir yazarsaniz resmini gorme imkaniniz olur daha saglikli karar verirsiniz. wp vap.

      Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir