Arkadaşlık ilanı nasıl verebilirim, ilan vermek ücretsiz mi

Arkadaşlık ilanı nasıl verebilirim sorusuna www.erkekarkadasariyorum.com sitesine üye olarak arkadaşlık sayfanızı oluşturabilirsiniz.

Üye olduktan sonra açılan panelde meal adresi şifre ne isteniyorsa girip birebir siz kendi arkadaşlık sayfanızı oluşturuyorsunuz. girmiş olduğunuz bilgiler yönetici onayından geçerse ilan sayfanız sürekli güncel kalacak ve bilgileriniz iler ki zaman da kısıtlama yapılmayacaktır. İlanlarınız anasayfanın sol tarafında görünür.

Arkadaşlık ilanı vermek ücretsiz mi

Bay bayan sınırsız süreli ilan vermek sonsuza kadar ücretsiz olacaktır. Detaylı bilgi için iletişim sekmesinden meal ile sorularınızı yanıtlayabiliriz.

Bu sayfanın altın da erkek kadın fark etmez yorumlara kişisel bilgilerinizi ve iletişim veya meal adresinizi bırakabilirsiniz.

Sanal ortamda tanıştığınız kişilerle alakalı sorumluluk sizlere aittir.

Sanal ortam da arkadaşlık için dikkat edilmesi gerekenler

Çok özel bilgileriniz ilk etapta paylaşmayınız.

Telefonda veya yazışarak kişiler birbirini tanımaya çalışılmalı.

Konuşma sürecinde kişilerin samimi sıcak ve doğru bir yol izlediğine dikkat ediniz.

Her şey olumlu gitse bile sadece yazışmayla telefonla kendinizi sakın kaptırmayın temkinli olun dikkatli edin.

Görüşmeden önce görüntülü olarak kişiler birbirini görmeli, görüntü vermeyen kimse bay bayan fark etmez tehlikeli kimsedir.

İlk görüşme kalabalık ortamda olması tercih edilmelidir.

Üye olduktan sonra açılan panelde meal adresi şifre ne isteniyorsa girip birebir siz kendi arkadaşlık sayfanızı oluşturuyorsunuz. girmiş olduğunuz bilgiler yönetici onayından geçerse ilan sayfanız sürekli güncel kalacak ve bilgileriniz iler ki zaman da kısıtlama yapılmayacaktır. İlanlarınız anasayfanın sol tarafında görünür.

Arkadaşlık ilanı vermek ücretsiz mi

Bay bayan sınırsız süreli ilan vermek sonsuza kadar ücretsiz olacaktır. Detaylı bilgi için iletişim sekmesinden meal ile sorularınızı yanıtlayabiliriz.

Bu sayfanın altın da erkek kadın fark etmez yorumlara kişisel bilgilerinizi ve iletişim veya meal adresinizi bırakabilirsiniz.

Sanal ortamda tanıştığınız kişilerle alakalı sorumluluk sizlere aittir.

Arkadaşlık ilanı nasıl verebilirim sorusuna www.erkekarkadasariyorum.com sitesine üye olarak arkadaşlık sayfanızı oluşturabilirsiniz.

Üye olduktan sonra açılan panelde meal adresi şifre ne isteniyorsa girip birebir siz kendi arkadaşlık sayfanızı oluşturuyorsunuz. girmiş olduğunuz bilgiler yönetici onayından geçerse ilan sayfanız sürekli güncel kalacak ve bilgileriniz iler ki zaman da kısıtlama yapılmayacaktır. İlanlarınız anasayfanın sol tarafında görünür.

https://www.erkekarkadasariyorum.com

Arkadaşlık ilanı nasıl verebilirim, ilan vermek ücretsiz mi” için 64 yorum

  • Mart 14, 2020 tarihinde, saat 4:41 pm
    Permalink

    Ben İbrahim iscimen gemi muhendisiyim.Evlendim bosandım yalnız yasıyorum.Hos sohbet bir bayan arkadas arıyorum her turlu arkadaslıga acıgım.Maddi destek veririm.

    Yanıtla
  • Mart 7, 2020 tarihinde, saat 7:36 pm
    Permalink

    1.80 boy 74 kilo esmer duygu yüklü 43 yaşında profesyonel müzisyenim,temeli sevgi saygı üzerine kurulu bir beraberlik acıyı tatliyi beraber paylasabikecegim bir bayan arkadaş arıyorum..lutfen ciddi olmayanlar çıkarcılık peşinde olanlar yazmasin..umut.whatsapp tan yazabilirsiniz

    Yanıtla
  • Mart 4, 2020 tarihinde, saat 5:16 pm
    Permalink

    Bekar, Dul, Evli Bayanlar İletişim: ÖZELE AÇIK !

    Yanıtla
  • Şubat 8, 2020 tarihinde, saat 5:59 pm
    Permalink

    Slm ben Tolga hataydan yaş 42 boy 1.76 esmerim toplumda sayılan ve sevilen kariyer sahibi biriyim ciddi anlamda aşka sevgiye ve dostluğa önem veren bayan arkadaş arıyorum tlf

    Yanıtla
    • Mart 12, 2020 tarihinde, saat 7:20 pm
      Permalink

      Slm ben gaziantep den ikamet eden Mustafa yaşım 39 boy 175 kg 80 her yaşta bayanlarla görüşüyorum güvenli gerçekçi gizliğe önem veren bir beyim

      Yanıtla
  • Şubat 5, 2020 tarihinde, saat 5:39 pm
    Permalink

    Merraba ben akın samsun baradan yasıyorum hic evlenmedim ıleriye dönük bir bayan arkadas la tanışmak istiyorum boyum 185 kilom 75 yasim 39esmerim gözlerim kahve rengi siportip yapıdayım her seyin basi saygı sevgi dürüstlük birde karşılıklı anlayış bide huzur çok önemli gizlilihe çok önem veririm tel beni vassap danda bulabilirsiniz teşekkür ediyorum tel 05384023670beni cittih olan arasın ben çok cittihim Tel05384023670 bır hanfendihle ıleriye dönük tanışmak istiyorum istiyorum teşekkür ederim

    Yanıtla
  • Şubat 3, 2020 tarihinde, saat 11:41 am
    Permalink

    Slm tülay ben kenan istanbul anadolu yakasında oturmaktayım yas 45 bekarım sizinle tanijmak isterim tel

    Yanıtla
  • Şubat 1, 2020 tarihinde, saat 5:05 am
    Permalink

    Slm ben umut yas 37 masörüm evli ciftlere dul bekar genc yasli her sey gizli guven icinde yapiyorum. numaram gizlige aciktir wapsap var face var istigram var numaram

    Yanıtla
    • Mart 22, 2020 tarihinde, saat 12:49 pm
      Permalink

      Slm ben gaziantepten ikamet eden tayfun yaş 39 boy 175 kg 80 bayan arkadas ariyom fark etmz evli dul bekar yaşada önem vermem

      Yanıtla
      • Mart 25, 2020 tarihinde, saat 4:31 pm
        Permalink

        Slm ben gaziantepten ikamet eden tayfun yaş 39 boy 175 kg 75 bayan arkadas arıyorum fark etmz evli dul bekar yaşada önem vermem güvenli gizlige önem veren biriyim

        Yanıtla
  • Ocak 31, 2020 tarihinde, saat 7:11 am
    Permalink

    slm hoş tatlı bakımlı yalnız mutsuz kendine yalnız ve mutsuz hisseden tüm bayanlar arayın tanışalım wasap var

    Yanıtla
  • Ocak 26, 2020 tarihinde, saat 10:44 am
    Permalink

    Slm hoş bakımlı yalnız mutsuz kendine yalnız ve mutsuz hisseden tüm bayanlar arayın tanışalım wasap var

    Yanıtla
    • Şubat 1, 2020 tarihinde, saat 6:44 pm
      Permalink

      Mrhb ben kenan kayseriden 1 75 boyundayim 70 kiloyum esmerim kendime her bakimdan oldukca guveniyorum arkadaslikta amac her ne olursa olsun yalansiz bir arkadaslik olmasinin onemli oldugunu dusunuyorum kayseri nevsehir yozgat civari bir bayanla tanisip gorusmek istiyorum ne istedigini bilen acik sozlu bayan olmasini isterim bana her konuda kesinlikle guvenebilirsiniz guven karsi taraf icin ne kadar onemliyse benim icinde bir o kadar onemlidir irtibat

      Yanıtla
  • Ocak 26, 2020 tarihinde, saat 5:53 am
    Permalink

    Selam tulay hanim ismim erkin sizinle tanismak isterim

    Yanıtla
  • Ocak 17, 2020 tarihinde, saat 8:30 am
    Permalink

    Slm hoş bakımlı yalnız mutsuz kendine yalnız ve mutsuz hisseden tüm bayanlar arayın tanışalım wasap var

    Yanıtla
  • Ocak 15, 2020 tarihinde, saat 1:35 pm
    Permalink

    Merhaba ben Defne sahiplenmeyi seven ciddi erkek arkadaş arıyorum. istanbulda yaşıyorum çevremde bir sürü erkek olmasına rağmen bir türlü aradığım arkadaşlığı bulamıyorum herkes yalan dolan peşinde ciddi güvenilir ve dürüst bir erkek arkadaş arıyorum mesaj atın ben size dönerim fotografsız erkeklere cevap vermeyeceğim ona göre. Tercihen türkiyede yaşayan birisi olursa sevinirim türkiyenin her yeri olabilir.Tekrar söylüyorum güvenilir dürüst ve yalan konuşmayan birisini arıyorum ciddi erkekler yazabilir. Boy pos önemli değil ama kilolu tercih etmem. Normal kiloda beyler yazabilir.

    Yanıtla
    • Ocak 24, 2020 tarihinde, saat 12:35 am
      Permalink

      Merhaba cenk Akyol İstanbul Avrupa yakasında bagcılar da oturuyorum 27 yaşındayım hem okuyorum hem calısıyorum hem dostluk hem aşk hem meşk olsun senı bekliyorum Şehrin güzel ve yalnız kızı senı düşünüyorum orada isen yaz bana

      Yanıtla
  • Ocak 12, 2020 tarihinde, saat 7:26 pm
    Permalink

    Slm hoş bakımlı yalnız mutsuz kendine yalnız ve mutsuz hisseden tüm bayanlar arayın tanışalım wasap var
    (Manisa,balıkesir,izmir)çevreleri tercihlerim arasında önde gelen illerden dir bu il deki veya ilçelerindeki bayanlar ilk tercih sebeblerimdir …

    Yanıtla
    • Ocak 29, 2020 tarihinde, saat 12:03 pm
      Permalink

      Selam kızlar bayanlar ben tolga 181 boy 75 klo kumral beyaz ten ela göz Boğa burcuyum pozıtıf bırıyım arayın mesaj atın görüşelim Antalya veya her yer olur

      Yanıtla
  • Aralık 28, 2019 tarihinde, saat 1:24 pm
    Permalink

    Yaş 30 bekarim bakımlı bayanlarla tanışmak için whatsap numaram bu bayan arkadaş arıyorum kendine güvenen bayanlar tanışmak istiyorum

    Yanıtla
  • Aralık 12, 2019 tarihinde, saat 11:19 am
    Permalink

    Selam ben mert istanbul kağıtanede yaşıyorum 43 yaşındayım yakın çevremden yaşıma uygun bayan arkadaş arıyorum

    Yanıtla
    • Şubat 1, 2020 tarihinde, saat 6:37 pm
      Permalink

      Mrhb ben kenan kayseriden 1 75 boyundayim 70 kiloyum esmerim kendime her bakimdan oldukca guveniyorum arkadaslikta amac her ne olursa olsun yalansiz bir arkadaslik olmasinin onemli oldugunu dusunuyorum kayseri nevsehir yozgat civari bir bayanla tanisip gorusmek istiyorum ne istedigini bilen acik sozlu bayan olmasini isterim bana her konuda kesinlikle guvenebilirsiniz guven karsi taraf icin ne kadar onemliyse benim icinde bir o kadar onemlidir irtibat

      Yanıtla
  • Aralık 5, 2019 tarihinde, saat 10:13 am
    Permalink

    Nerden yas kac alnyadamisin durumn iyimi hotmailme msjat

    Yanıtla
    • Mart 5, 2020 tarihinde, saat 10:57 pm
      Permalink

      Mrhb bayanlar ben istanbuldan yaş.37 evliyim evli mutsuz ilgi görmeyen dürüst güvenilir gizliliğe önem veren bayan arkadaş arıyorum

      Yanıtla
  • Aralık 5, 2019 tarihinde, saat 8:36 am
    Permalink

    Alanyadan derya 38yasindayim maddi durumu iyi olan duzgun guvenilir beylerle belirli bi ucret karsiligi gorusmek isterim eskort degilim acil ihtiyacim var lutfen ciddiler hotmailme msjatsin.

    Yanıtla
    • Mart 5, 2020 tarihinde, saat 9:11 pm
      Permalink

      Meraba istanbuldan ahmet 28 yasindayim arayabilir misin

      Yanıtla
  • Kasım 23, 2019 tarihinde, saat 11:28 pm
    Permalink

    selam ben mustafa 35 yaşında bekarım, 20 – 35 yaş arası erkek arkadaş arayan bayanlarla tanışmak istiyorum. iletişim whatsapp numaramdan bana ulaşabilirsiniz.

    Yanıtla
    • Aralık 5, 2019 tarihinde, saat 9:19 am
      Permalink

      Alanyadan derya 38 yasindayim maddi durumu iyi olan duzgun guvenilir beylerle belirli bi ucret karsiligi gorusmek isterim eskort degilim acil ihtiyacim var lutfen ciddiler hotmailme msjatsin.

      Yanıtla
    • Aralık 26, 2019 tarihinde, saat 6:34 pm
      Permalink

      Slm ben gaziantepten tayfun yaş 37 boy 175 kg 75 gerçek güvenli bayan arkadas varsa tanışmak isterim fark etmz evli dul bekar yaşada önem vermem yeterki gerçek insan olsun şehirde fark etmz gizlik te olur

      Yanıtla
  • Kasım 10, 2019 tarihinde, saat 8:26 pm
    Permalink

    Mrba derya aradan sevinirim tanisalim

    Yanıtla
  • Kasım 2, 2019 tarihinde, saat 6:26 am
    Permalink

    Merhaba cesur ve güzel hanımlar ben istanbuldan murat tatlı bayanlarla tanışmak arkadaşlık-dostluk kurmak istiyorum gizlili ge ve güvene önem veriyorum arayın tanışalım aşkı yaşayalım yaşım 40 boy 180 bayrampaşa gaziosmanpaşa küçükköy 500 evler tercihim murat şen

    Yanıtla
  • Ekim 17, 2019 tarihinde, saat 5:48 am
    Permalink

    Merhaba, ben mustafa, yaşım 35, isatanbul anadolu yakasında oturuyorum. Medeni durumum bekar olup, hiç evlilik yapmadım. Devlet kurumunda teknik personel olarak çalışmaktayım. 23 – 35 yaş arası bayan arkadaşla uzun süreli olmak üzere tanışmak istiyorum. Evlenmiş boşanmış ve çocuğu olan bayanlar beni aramasın. Hoşlandığım kadın kilosuz bakımlı eğitimli olanıdır.
    Giyim tarzı kapalı ve açık olabilir, açık giyim tarzım edepli olanıdır. İleriye dönük sonu evlilik düşünen bayanlar sigara kullanmıyor olmalıdır. Herkese bol şans iyi günler dilerim. Telefon numaram – 7/24 arayabilirsiniz.

    Yanıtla
  • Ekim 16, 2019 tarihinde, saat 7:29 pm
    Permalink

    Mrhb ben turan kayseriden 174 boyundayim 70 kilodayim sakin karsi tarafi daima anlayan biriyimdir kendime her konuda her bakimdan oldukca guveniyorum oncelikle arkadasliktaki amacin cok onemli oldugunu dusunuyorum her turlu arkadasligada acik oldugumu belirtmek isterim acik soxlu ne istedigini bilen ozgur kayseri nevsehir yozgat civari bir bayanla tanisma gorusmek isterim saygilar irtibat

    Yanıtla
  • Ekim 11, 2019 tarihinde, saat 1:38 pm
    Permalink

    Adım beyzanur 23 yaşındayım istanbulda oturuyorum, ciddi düşünenler bana cevap yazabilirsiniz.

    Yanıtla
    • Kasım 19, 2019 tarihinde, saat 8:37 pm
      Permalink

      Merhaba beyzanur
      Tanismak isterim
      Saygilarimla

      Yanıtla
    • Mart 29, 2020 tarihinde, saat 11:22 am
      Permalink

      Merhaba İsmim Emrah 31 yaşındayım bekarım ailemle birlikte istanbulda yaşıyorum. Sizinle tanışmak istiyorum. Mail adresimden bana ulaşabilirsiniz.

      Yanıtla
  • Ekim 8, 2019 tarihinde, saat 6:31 pm
    Permalink

    Yaş 44 kilo 75 boy 175 Gebze deyim olgun bir bayanla arkadaş olmak istiyorum

    Yanıtla
  • Ekim 4, 2019 tarihinde, saat 7:19 pm
    Permalink

    Ankara. Keçiörenden. 36. Yasında. 1.78. Boy. 68. Kiloda. Olgun. Beyim. Koç. Burcuyum. Arabam. Var. Arabama. Gelebilecek. Gezmeyi. Eğlenmeyi. Seven. Sohbeti. Muhabbeti. Güzel. Aşka. Sevgiye. Saygıya. Dostluğa. Arkadaşlığa. Değer. Veren. Kendine. Güvenen. Bakımlı. Hoş. Anlayışlı. Neşeli. Güleryüzlü. Anlayışlı. Ankaralı. Buluşma. Görüşme. Sorunu. Olmayan. Dul. Evli. Mutsuz. Tabuları. Yıkmış. Özgür. Takipçi. Bayanlar. Güven. Gizlilik. Prensbimdir. Wuatsaaap. Var. Ekleyin. Mesaj. Atın. Arayın. Tanışalım. Bekliyorum.

    Yanıtla
  • Eylül 30, 2019 tarihinde, saat 1:35 pm
    Permalink

    ben Salih yaş 37 Tekirdağ Çorlu’da ÇEVRESİN de LAFLA DEĞİL GERÇEKTEN KENDİSİNE ** BİR SIRDAŞ DOST ARAYAN BAYANLAR SADECE İKİMİZ SEN VE BEN TAMAMEN ARAMIZDA GÜVEN İÇİNDE SINIRSIZ HER KONUDA YAŞAMAK İSTEYEN BAYANLAR SAMİMİ DÜRÜSTÇE BAYANLAR ARAYIN KONUŞALIM WHATSAPP VAR CİDDİ OLAN LAR YAZABİLİR ARAYA BİLİR” Wathsapp ve bip var Tekirdağ Çorlu İstanbul ÇEVRESİN ZENGİN bayan EŞİ yurtışında olana bayan dul bayan ve ** bayan öğretmen bayan evli mutsuz bayan yaş 18 ile 60 arası şiman bayan tombul bayan doktor bayan hemşire bayan bekar KIZLAR ev KIZLAR wathsapp bip var şehir telefon Arkadaş farketmez

    Yanıtla
    • Mart 1, 2020 tarihinde, saat 9:47 am
      Permalink

      Ben Ankaradan Kemal. 175 boyunda 78 kiloda 40 yaş güvenilir esmer beyim. 05070938053 Ankara ve yakın çevreden ilgi bekleyen ve güvenilir bir arkadaşlık isteyen HER YAŞ VE HER DURUMDAN olgun, genç, istekli,kilolu, öncelikli vs. hanımlar 05070938053 numaralı hattımı her zaman arayabilirsiniz…….

      Yanıtla
  • Eylül 30, 2019 tarihinde, saat 1:34 pm
    Permalink

    ben Salih yaş 37 Tekirdağ Çorlu’da ÇEVRESİN de LAFLA DEĞİL GERÇEKTEN KENDİSİNE ** BİR SIRDAŞ DOST ARAYAN BAYANLAR SADECE İKİMİZ SEN VE BEN TAMAMEN ARAMIZDA GÜVEN İÇİNDE SINIRSIZ HER KONUDA YAŞAMAK İSTEYEN BAYANLAR SAMİMİ DÜRÜSTÇE BAYANLAR ARAYIN KONUŞALIM WHATSAPP VAR CİDDİ OLAN LAR YAZABİLİR ARAYA BİLİR” Wathsapp ve bip var Tekirdağ Çorlu İstanbul ÇEVRESİN ZENGİN bayan EŞİ yurtışında olana bayan dul bayan ve ** bayan öğretmen bayan evli mutsuz bayan yaş 18 ile 60 arası şiman bayan tombul bayan doktor bayan hemşire bayan bekar KIZLAR ev KIZLAR wathsapp bip var şehir telefon Arkadaş farketmez

    Yanıtla
  • Eylül 25, 2019 tarihinde, saat 7:03 am
    Permalink

    0544 693 23 91, ben mustafa, yaşım 35, isatanbul anadolu yakasında oturuyorum. Medeni durumum bekar olup, hiç evlilik yapmadım. Devlet kurumunda teknik personel olarak çalışmaktayım. 23 – 35 yaş arası bayan arkadaşla uzun süreli olmak üzere tanışmak istiyorum. Evlenmiş boşanmış ve çocuğu olan bayanlar beni aramasın. Hoşlandığım kadın kilosuz bakımlı eğitimli olanıdır.
    Giyim tarzı kapalı ve açık olabilir, açık giyim tarzım edepli olanıdır. İleriye dönük sonu evlilik düşünen bayanlar sigara kullanmıyor olmalıdır. Herkese bol şans iyi günler dilerim. Telefon numaram 0544 693 23 91 – 7/24 arayabilirsiniz.

    Yanıtla
    • Ekim 31, 2019 tarihinde, saat 5:43 pm
      Permalink

      Slm ben antepten tayfun yaşım 37 boyum 175 kg 75 gerçek güvenli bir bayan arkadaşla tanışmak görüşmek isterim ilk önce istersen msj ve ya watsp konuşalım ondan sora görüşelim yüz yüze güvenli gerçekçi doğru bir beyim fark etmz evli dul bekar yaşada önem vermem herşey güven altında

      Yanıtla
  • Eylül 4, 2019 tarihinde, saat 10:03 pm
    Permalink

    merhaba ben İstanbul Avrupa yakasında Bağcılar oturuyorum uyorum 27yassnay7n bekarim karanlık bir odada , saçlarını çeke çeke, seni istiyorum gerçekten buluşmak işteyen İstanbul Avrupa’da oturan evli çift tek erkek arayan tek yalnız kız sanalci olmayan gerçekten buluşmak üzere seni istiyorum güzel kız sanalci olmayan gerçekten buluşmak işteyen

    Yanıtla
  • Temmuz 14, 2019 tarihinde, saat 2:46 pm
    Permalink

    Slm ben Tolga hataydan dürüst ve güven dolu biriyim kendine güveni olan ciddi aşk arayan 25 ila 35 yaş arası elit bayan arkadaş arıyorum tanımak isterseniz iletişim no

    Yanıtla
    • Ekim 31, 2019 tarihinde, saat 5:42 pm
      Permalink

      Slm ben antepten tayfun yaşım 37 boyum 175 kg 75 gerçek güvenli bir bayan arkadaşla tanışmak görüşmek isterim ilk önce istersen msj ve ya watsp konuşalım ondan sora görüşelim yüz yüze güvenli gerçekçi doğru bir beyim fark etmz evli dul bekar yaşada önem vermem herşey güven altında

      Yanıtla
  • Mayıs 17, 2019 tarihinde, saat 11:26 am
    Permalink

    Adım Tülay, yaşım 31 istanbul’da yaşıyorum. Uzun süreli görüşebilme eğim arkadaş arıyorum. Tanışmak için yorumlarınızı bekliyor olacağım.

    Yanıtla
    • Eylül 4, 2019 tarihinde, saat 9:59 pm
      Permalink

      merhaba ben İstanbul Avrupa yakasında Bağcılar oturuyorum uyorum 27yassnay7n bekarim karanlık bir odada , saçlarını çeke çeke, seni istiyorum gerçekten buluşmak işteyen İstanbul Avrupa’da oturan evli çift tek erkek arayan tek yalnız kız sanalci olmayan gerçekten buluşmak üzere seni istiyorum güzel kız sanalci olmayan gerçekten buluşmak işteyen

      Yanıtla
    • Eylül 4, 2019 tarihinde, saat 10:02 pm
      Permalink

      merhaba ben İstanbul Avrupa yakasında Bağcılar oturuyorum uyorum 27yassnay7n bekarim karanlık bir odada , saçlarını çeke çeke, seni istiyorum gerçekten buluşmak işteyen İstanbul Avrupa’da oturan evli çift tek erkek arayan tek yalnız kız sanalci olmayan gerçekten buluşmak üzere seni istiyorum güzel kız sanalci olmayan gerçekten buluşmak işteyen

      Yanıtla
    • Eylül 18, 2019 tarihinde, saat 8:17 am
      Permalink

      Slm Tülay hanım öncelikle nasılsınız tanısa bilirmyiz cep msj atn tanslm

      Yanıtla
  • Mayıs 15, 2019 tarihinde, saat 9:45 am
    Permalink

    Slm.ben.yusuf.konyaliyim.gizllik. icinde. Evli.olupta.mutsuz.evlligi.olan.bir.bayan.ariyorum.

    Yanıtla
  • Nisan 27, 2019 tarihinde, saat 6:38 pm
    Permalink

    Ben mete yaşım 40 istanbul kağıtanede yaşıyorum güvenilir iyi huylu olgun bayan arkadaş arıyorum istanbulda yaşayan bayanlar tanışalım

    Yanıtla
  • Nisan 17, 2019 tarihinde, saat 8:45 am
    Permalink

    mrb d.bakırdan 35-40 yaş arasında, maddi anlamda cömert bir beyle tanışmak istiyorum bana acilen msj atabilirse sevinirim.

    Yanıtla
  • Şubat 24, 2019 tarihinde, saat 6:43 pm
    Permalink

    Slm ben kayseriden kenan 34 yasindayim 1 75 boy70 kilo esmerim kendime her bakimdan oldukca guveniyorum kayserli gorusme sorunu olmayan bir bayanla tanisip gorusmek istiyorum gizlilik ve güvenilirlik karşı taraf için ne kadar önemliyse Benim için de bir o kadar önemlidir guvenle bana ulasabilirsiniz kayseri nevsehir yozgat tercih

    Yanıtla
  • Ocak 27, 2019 tarihinde, saat 11:00 pm
    Permalink

    ben zeynep 29 yaşındayım. Mesleğim hemşire, yaşam tarzıma uygun kafama yatan birini bulamıyorum. Burada sınırsız mesajlaşma hiçbir kısıtlama olmadığını keşfettim. Niyeti ciddi olan erkek arkadaşlar mesaj yazarsa karşılıklı olarak şans verebiliriz diye düşünüyorum. Yorumlarınız bekliyor olacağım.

    Yanıtla
    • Eylül 4, 2019 tarihinde, saat 10:02 pm
      Permalink

      Merhaba aaaaamerhaba ben İstanbul Avrupa yakasında Bağcılar oturuyorum uyorum 27yassnay7n bekarim karanlık bir odada , saçlarını çeke çeke, seni istiyorum gerçekten buluşmak işteyen İstanbul Avrupa’da oturan evli çift tek erkek arayan tek yalnız kız sanalci olmayan gerçekten buluşmak üzere seni istiyorum güzel kız sanalci olmayan gerçekten buluşmak işteyen

      Yanıtla
    • Eylül 18, 2019 tarihinde, saat 8:19 am
      Permalink

      Slm Zeynep Hanım ciddi gerck bir arkadaşlık bende çok istyorum tanısa bilirmyiz adim tayfun yaşım 37 msj atarsanız sevinrm

      Yanıtla
  • Aralık 30, 2018 tarihinde, saat 8:44 am
    Permalink

    Ben derya yaşım 31 dulum. istanbul da oturuyorum. benimle tanışmak isteyen beylerin yazmalarını bekliyorum.

    Yanıtla
    • Ocak 20, 2019 tarihinde, saat 8:27 pm
      Permalink

      İyigeceler Derya hanım adım Coşkun 37 yaşındaki 1.80 boyunda 70 kiloda esmerim ilanınızı okudum bende İstanbul Başakşehir de oturuyorum tanısabilirmiyiz

      Yanıtla
    • Eylül 4, 2019 tarihinde, saat 10:00 pm
      Permalink

      Selam merhaba ben İstanbul Avrupa yakasında Bağcılar oturuyorum uyorum 27yassnay7n bekarim karanlık bir odada , saçlarını çeke çeke, seni istiyorum gerçekten buluşmak işteyen İstanbul Avrupa’da oturan evli çift tek erkek arayan tek yalnız kız sanalci olmayan gerçekten buluşmak üzere seni istiyorum güzel kız sanalci olmayan gerçekten buluşmak işteyen

      Yanıtla
      • Kasım 18, 2019 tarihinde, saat 10:57 am
        Permalink

        Selam arkadaşlar adım samet 35 yaşındayım istanbulda avrupa yakası bağcılar ilçesinde yaşıyorum bekarım bir kez evlendim ayrıldım. Şu an kendi evimde yanlız yaşıyorum. Özel sektörde idari kadroda çalışmaktayım. İşim güçün yerinde cok şükür.Maddi sıkıntım yok. Maddiyatla işi olanlada işim yok. Tek eksiğim hayattaki gönül arkadaşımı bulamadım. Aslan burcuyum gezmeyi spor yapmayı yüzmeyi cok severim. İlgi alanım atıcılık ve spordur. Eğer aradığım kadını bulursam onunla cok mutlu olmak güzel bir yuva kurmak ümidindeyim. Aradığım bayandaki özellikler öncelikle asla dış görünüş deildir. Ama tabiki birbirimize yakışmalıyız. Ama önceliklerim hoş görülü nazik kendini giyinmesini bilen yanındaki erkeğine sadık bir bayan arıyorum. Dürüst dobra bir bayan la tanışmak ümidindeyim. Eğer imanımla ilgilenir beni tanımak isterseniz numaram.Her zaman gece gündüz saat fark etmez araya bilir dertleşmek isterseniz konuşabilirim. Tanışabiliriz. Saygılar. Sağlıcakla kalın. İlanımı yayınlayan ve emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.

        Yanıtla
    • Eylül 4, 2019 tarihinde, saat 10:01 pm
      Permalink

      merhaba ben İstanbul Avrupa yakasında Bağcılar oturuyorum uyorum 27yassnay7n bekarim karanlık bir odada , saçlarını çeke çeke, seni istiyorum gerçekten buluşmak işteyen İstanbul Avrupa’da oturan evli çift tek erkek arayan tek yalnız kız sanalci olmayan gerçekten buluşmak üzere seni istiyorum güzel kız sanalci olmayan gerçekten buluşmak işteyen

      Yanıtla
    • Eylül 4, 2019 tarihinde, saat 10:08 pm
      Permalink

      Selam mmmm MMMmerhaba ben İstanbul Avrupa yakasında Bağcılar oturuyorum uyorum 27yassnay7n bekarim karanlık bir odada , saçlarını çeke çeke, seni istiyorum gerçekten buluşmak işteyen İstanbul Avrupa’da oturan evli çift tek erkek arayan tek yalnız kız sanalci olmayan gerçekten buluşmak üzere seni istiyorum güzel kız sanalci olmayan gerçekten buluşmak işteyen

      Yanıtla
    • Kasım 30, 2019 tarihinde, saat 7:03 am
      Permalink

      Merhaba volkan ben İstanbul’da n.

      Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir